Fotó! Gyönyörű 26 éves nővé érett Rózsa György imádott lánya
Rózsa György nagyon szereti és büszke Csillára, akivel együtt is táncolt a Szombat esti lázban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György sosem titkolta, hogy teljesen odavan a lányáért - persze a szó legnemesebb értelmében.

Már tíz évvel ezelőtt, amikor Csilla még csak 16 éves volt, lelkesen mesélte az Udvarhelyi Híradónak, mennyire büszke arra, hogy leánya a Balettintézet tanulója.

Büszke a lányára

- Azt szeretném, ha az emberek emlékezetében a lányom maradna meg, hiszen a génjeiben ott vagyok! Ha Csilla álma valóra válna, akkor ő lesz az első igazi művész a családban. Büszkeségtől dagad majd atyai szívem, ha úgy emlékeznek meg rólam: ez az ember a híres balettművész, Rózsa Csilla apukája.

Nos, azóta Csilla gyönyörű nővé érett, és valóban balettművész lett, bár a nézők bizonyára emlékeznek rá, amikor kirándulást tett a versenytáncok birodalmába.

2008-ban ugyanis - a Szombat esti láz történetében először - apa és lánya együtt mutathatta meg tánctudását a parketten. Igaz ugyan, hogy már az első körben kiestek, de azóta is többször említették, milyen jól érezték magukat a közös munka alatt.

Rózsa György egyébként mindig számíthat a lányára, és Csilla is reá - főleg amióta a tévés szeretett felesége, Kanyó Éva egykori tornászbajnok elhunyt. Amikor például tavaly decemberben a bájos balerina új lakást vásárolt magának, akkor édesapja igyekezett ötletekkel szolgálni, hogyan tehetné otthonosabbá.

Nemrégiben viszont a 62 éves tévésztár szorult rá lánya támogatására.

Ahogy a TV2 Mokka műsorából kiderült, komoly nyaki műtétet hajtottak végre rajta áprilisban, és a lábadozás időszakában jólesett neki Csilla segítsége.

Ezt is szeretjük