Rogán Cecília testhez álló cuccban mutatta meg alakját - Modellnek állt
Rogán Cecília modell lett, szexi sportcuccokban látható a plakátokon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília óriásplakáton pózol - szúrta ki a hvg.hu fotósa, majd a Lehel téri metrómegállónál a 444.hu egyik olvasója is. Rogán Antal politikus felsége, az üzletasszony Cecília egy sportmárka testhez álló darabjaiban pózolt, igaz, elsőre nem olyan egyszerű felismerni, mert, mint a legtöbb reklámplakátot, ezt is photoshopolták. 

Rogán Cecíliát a sportmárka Facebook- és Instagram-oldalán is megtalálhatjuk más fotókon. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🧗🏻‍♀️ Ölelje át életed a mozgás! 🤸‍♀️ Eddz keményen ma, a büszke és önbizalommal teli holnapért.🏆 Merj kitörni a hétköznapokból és találd meg a hozzád legjobban illő sportot🏓🏹⚽️🎾 Az 1️⃣ és legfontosabb lépés az elhatározás, ha ez megvan és kitartóan küzdesz, senki és semmi nem állíthat meg❗️ Hogy mi a második lépés❓. Megtalálnod azt a ➕, amitől megállíthatatlan vagy. Ne keresd, mi megtaláltuk Neked, ez a ♥ Black Passion by Frenetic♥ fitness kollekció. Kollekció LINK a BIO-ban ❤️#frenetic #blacpassion #fitness #fit #sport #újdonság #életmódváltás #sportruházat #2019divat #tudatosság #elszántság

Frenetic Fitness Clothes (@freneticsport) által megosztott bejegyzés,

Rogán Cecília barátnője és üzlettársa, Sarka Kata is a sportmárka modellje, ősszel még vele láthattunk kint reklámposztokat, de Rubint Réka is a márka egyik arca. 

Rogán Antal felségének nem ez az első modellmunkája, tavaly augusztusban egy alakformáló ruhákat kínáló cég darabjait öltötte magára. 

A ruhák többsége a Hervé Léger nevével fémjelzett, úgynevezett Bandage ruhák vonalát képviseli, és találhatóak köztük nagyon merész darabok is. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük