Ráunt a közönség a magyar színésznőre! Ezúttal neki kellett távoznia az élő show-ból
Tudd meg, ki esett ki vasárnap a Rising Starban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Rising Star vasárnapi adásában kicsit megkavarták a dolgok rendes menetét: a nagy erőpróbában ismét párosával kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek, a két párbajozó közül a több szavazatot kapó pedig automatikusan továbbjutott, míg a másik énekes a Veszélyzónába került.

Singh Viki
Palmer Izsák

Így lehetett azt megoldani, hogy mindenféle trükközés nélkül a tíz versenyző fele, azaz öt fellépő esélyes legyen a végső párbajra - nehogy fennálljon az a veszély, hogy az egyre erősödő mezőnyben mindenkit továbbjutásra ítélnek a nézők, és oda a tehetségkutató izgalma.

A párokat a zsűri állította össze, és igyekeztek hasonló karakterű és szintű versenyzőket megméretni egymással, ám így is adódtak meglepetések.

Udvarias Anna és Szén Alexandra: a két szőke énekes már korábban is volt a Veszélyzónában, mindketten ismerik a küzdést, ezért párosította őket össze a zsűri. Sajnos most is kiderült, hogy nem igazán a közönség kedvencei, ráadásul a zsűritagok többsége is nemmel szavazott rájuk.

Udvarias Anna Mamma Mia előadására 44%-ot kapott, Kerónak sem tetszett, mint mondta, mostantól még szigorúbb lesz, mint eddig. Feke Pálnak viszont igen, szerinte Anna új oldalát mutatta meg. Szén Alexandra Miley Cyrus Wrecking Balljával készült, és bár mind a négy zsűritagtól nemet kapott, még így is több szavazatot, 48%-ot gyűjtött a nézőktől, így Anna került a Veszélyzónába.

Czibi Norbi és Fehérvári Gábor Alfréd: Bár mindkét fiatalember a közönség kedvence, most kiderült, Norbit jobban kedvelik, vagy talán a dalválasztása volt jobb. Norbi a Skyfall dallal aratott fergeteges sikert, és 78%-ot kapott, Alfréd nem is tudta ezt túlszárnyalni Rúzsa Magdi: Szerelem című slágerének feldolgozásával, így ő lett esélyes a kiesésre.

Gondi Helén és Singh Viki: a két egykori vokalista minden álma bebizonyítani, hogy egyedül is megállják a helyüket a színpadon, és úgy tűnik, ez sikerül is nekik. Helén Beyoncé: Single Ladies című dalával tarolt, Feke Pál el is mondta, hogy örökre maga mögött tudhatja a vokálozást. Viki az All By Myselfet adta elő, szintén remekül. Mindketten 70% fölött teljesítettek, de mivel Helén két százalékkal rávert Vikire, így utóbbi lett veszélyzónás.

Kovács Gyopár
Udvarias Anna

Kovács Gyopár és Várhegyi Lucas Palmira: a két fiatal versenyző is nagy erőbedobással küzdött, de Gyopárnak Odett dalával mindössze 40%-nyi igen szavazatot sikerült gyűjtenie, míg Palmira a műsor legmagasabb százalékát, 86%-át kapta Emeli Sandé slágerével. Még Kero is belelkesedett az előadásától, és megjegyezte, szerinte megvan a verseny legnagyobb felfedezettje, iszonyatosan nagyot fejlődött a fiatal lány az éneklés terén. Feke Pál pedig hozzátette, hogy nagy betűs előadó vált belőle: "Így kell ezt csinálni teljes hittel és alázattal".

Peter Sramek és Palmer Izsák: utoljára maradt a két külföldi illetőségű fiatalember. A Jimmy-rajongóként a műsorba került szlovák Peter Sramek most Koós János: Kislány a zongoránál című dalával készült, és a közönség odavolt érte. Az osztrák Izsák megint fel akarta robbantani a színpadot, ezúttal a Black Eyed Peas: Lets Get It Started című slágerével, de 55%-kal végül ő került a Veszélyzónába.

A legkevesebb szavazata Kovács Gyopárnak lett, aki Udvarias Annát választotta párbajellenfelének. Gyopár Adele egyik dalát választotta, melyre 66%-ot kapott a nézőktől, Anna viszont csak 60%-ot gyűjtött a Roxette: It Must Have Been Love című slágerével, így a 47 éves színésznő számára ért véget a verseny.

Fotók: Facebook/Rising Star

Ördög Nóra és más sztárok ugyanabban a ruhában

Néha előfordul, hogy a tervezők vagy stylistok ugyanazt a ruhát adják a sztárokra. Szerinted kinek állt jobban?


Ezt is szeretjük