Rippel Feri 53 évesen ezért egyedülálló: szigorú elvárásai vannak a nőkkel szemben

Ezért nem talál rá a szerelem az ismert artistára.

Rippel Feri ezért egyedülálló
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rippel Ferire 53 évesen egyedülálló. Ennek legfőbb oka az, hogy nagyon szigorú elvárásai vannak a nőkkel szemben, így egyelőre nincs olyan, aki számára tökéletes lenne.

Rippel Feri ezért egyedülálló

Rippel Feri 2013-ban vált el feleségétől, azóta nem volt tartós kapcsolata, és egyedül él. A Tények Pluszban mesélt arról, hogyan lehetséges az, hogy még mindig nem találta meg új párját. Szerinte nagyon nehéz úgy ismerkedni, hogy az ember rögtön észreveszi a másikon a hibákat.

- Nekem nagyon nehéz párt vagy barátnőt találni. A gyakorlott szemem azonnal kiszúrja a hibákat, és nem lehet rögtön azzal kezdeni egy ismerkedést, hogy szia, Feri vagyok, én vagyok a barátod, és már mondom is, hogy húzd ki magad, javíts a pozíciódon - szemezgetett szavaiból a Blikk.

Egyik legutóbbi kapcsolatában például az nem tetszett neki párjában, hogy nem egészséges ételeket fogyasztott éttermi vacsoránál, aztán panaszkodott, hogy nem érzi jól magát, emellett csokoládéfüggő is volt. Korábban azt nyilatkozta ebben a témában a lapnak, hogy egyszerűen nem tudták összeegyeztetni életvitelüket és hozzáállásukat. 

Alföldi Róbert 55 évesen ezért él egyedül: őszintén vallott a magánéletéről

Alföldi Róbert volt Geszti Péter első vendége a VIASAT3 Adom a napom című talk-show-jában.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük