Mintha évtizedeket öregedett volna! A magyar színészre alig lehet ráismerni
Fotók
Reviczky Gáborra alig lehet ráismerni a Kossuthkifli című filmben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Reviczky Gáborra alig lehet ráismerni a Kossuthkifli című tévésorozatban, melyet Fehér Béla 2013-ban Aegon-díjra jelölt, azonos című regénye alapján forgat Rudolf Péter, rendező-forgatókönyvíró-producer. A hatrészes, epizódonként 52 perces szériát  több szálon futó, romantikával fűszerezett, "gyaloggaloppos", XIX. századi road movie-ként jellemzik az alkotók. 2014-ben kerül majd képernyőre az MTVA támogatásával.

A július és október között 72 napig tartó forgatás 107 helyszínen játszódik majd, több mint száz színész közreműködésével. A sorozat az Omnibus Film produkciója, a rendező-producer Rudolf Péter, aki Hársing Hilda dramaturggal együtt készítette a Kossuthkifli forgatókönyvét. Az operatőr Kapitány Iván, aki szintén részt vett az írásban.

A történet az 1848-49-es szabadságharc idejében játszódik. Swappach Amadé, Kossuth seregének őrnagya és frissen megszöktetett szerelme, Estilla egy delizsánszon Pozsonyból útnak indulnak egy kotnyeles grófnővel, egy kocsihajtóval és egy láda bejglivel Debrecenbe, hogy végére járjanak az őrnagy által feltételezett hazaárulásnak.

Nem sejtik, hogy üldözőbe veszi őket egy halottaskocsi, amelyen Swappach apja, a császári kémszervezet egyik vezetője, Estilla apja, a cukrász Vödric Demeter és a besúgó, Dalfalvi is utazik. Számos kalandba keveredve követjük hőseinket, sok-sok furcsa szerzettel, varázslatos teremtményekkel együtt, miközben a képzelet és a valóság határán egyensúlyozunk.

Nézd végig összeállításunkat, és még több érdekességet megtudhatsz a Kossuthkifliről és a szereplőkről!

Főkép-fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Még saját anyja sem ismerte fel

Pokorny Liát általában gyönyörű nőként láthatja a közönség, néha azonban sikerül meglepnie a nézőket, de még saját hozzátartozóit is.

- Imádom elmaszkírozni magam. Volt már olyan előadás, hogy édesanyám nem jött rá, csak tíz perc után, hogy engem lát, de olyan is volt, hogy a kisfiam kérdezte meg 20 perc után, hogy a színpadon melyik az ő anyukája - mesélte az RTL Klub Portré című műsorában.

Ezt is szeretjük