Tört-zúzott az RTL Klub sztárja! Ezért szakadt el nála a cérna
Rékasi Károly dühében összetört egy asztalt, ugyanis annyira felidegesítette a szövegtanulás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rékasi Károly annyira felhúzta magát egy szövegen, hogy dühében még egy asztalt is összetört. Éppen egy nehéz tanulási folyamat közben van, és ekkor szakadt el nála a cérna.

A Barátok közt Bartha Zsoltját alakító színészt Jókai Mór kergette az őrületbe, ősztől ugyanis Tímár Mihályt játssza a József Attila Színházban.

Összetört egy asztalt

Az idén 50. évét betöltő színész a Facebookra posztolta ki, hogy a darabhoz tanulta a szöveget, ám elszakadt nála a cérna, dühkitörésének pedig egy üvegasztal lett az áldozata, ami a szövegkönyv alatt maradt.

A poszt melletti hozzászólók természetesen azonnal azonosították az RTL Klub szappanoperájában játszott agresszív szerepével, hiszen Bartha Zsolt folyton ütlegelte feleségét.

A többség azonban inkább biztatta a színészt, hogy tartson ki, Jókait olvasni is nehéz, nemhogy megtanulni, ám a rajongók szerint biztosan megéri a befektetett energia.

- Hű, köszönöm! Ezeket jó volt elolvasni. A gondolataitok tényleg oldották a feszültséget - reagált a színész.

Motorra pattant

Rékasi egyébként nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis egy barátjával motorral akarják bejárni Svájcot, Németországot és Montenegrót. Júliusban már tettek egy nagyobb túrát, pedig a színész csak nemrégiben ült újra nyeregbe.

Az út során egy kisebb baleset is érte, az egyik kanyarban ugyanis túl nagy vehemenciával döntötte meg a motort, így a lába az aszfalthoz ért. Azonban szerencsésen megúszta a dolgot, hála a speciális öltözéknek.

Fotó: baratok.hu

Ezt is szeretjük