Visszatér a képernyőre a magyar rádiós! Ezt a műsort vezeti holnaptól
Rákóczi Ferenc a VIASAT3-on jelentkezik az Újonc című vetélkedő második évadával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holnap délelőtt visszatér a képernyőre a Class FM népszerű rádiósa, Rákóczi Ferenc.

A 42 éves műsorvezető vasárnaponként az Újonc című álláskereső vetélkedő második évadával fog jelentkezni a VIASAT3-on. 

Rendhagyó epizóddal indul

Ahogy azt a nézők már megszokhatták, a saját gyártású műsor minden epizódjában három munkavállaló-jelölt verseng egy betöltendő állásért. Egyetlenegy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök, ki lehet az újonc álmai munkahelyén.

A második évad egy rendhagyó epizóddal indul. A Békés Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete olyan nappali intézményt üzemeltet, ahol sérült gyermekeket oktatnak, fejlesztenek azzal a céllal, hogy felkészítsék őket a hagyományos oktatási rendszerben való részvételre.

Az Újonc holnapi epizódjában ezúttal olyan hírességek pályáznak az egyesület nagyköveti címére, akik szívükön viselik a fogyatékkal élők sorsát, és nagykövetként szeretnének egy kis vidámságot csempészni a gyermekek mindennapjaiba, emellett maguk is fontosnak tartják a sérült gyermekek felzárkóztatását, integrálását.

Dopeman és Palázsy Panna

Pityinger László, vagyis Dopeman akár a személyes érintettség okán is vállalhatná a jószolgálati nagykövetséget, de elsősorban nem ezért teszi.

- Azt gondolom, hogy egy nagyon fontos problémára hívom föl alkotóként, zenészként a figyelmet. A fogyatékkal élő társainkat magunk köré fogadjuk, így felelősséggel kell viseltetnünk irántuk. Egyrészt, mert rászorulnak, másrészt, mert ezt diktálja a humanitás. Senkit nem hagyhatunk az út szélén! - nyilatkozta a rapper.

A másik nagykövetjelölt, Balázsy Panna is szívesen segít. Azt mondta, ha a jelenlétével hozzá tud járulni ahhoz, hogy egy nemes dologra felhívja a figyelmet, akkor bármikor hajlandó a részvételre.

- Szeretnék példát mutatni a gyerekeknek, hogy a fogyatékkal élők számára sincs akadály, az álmok megvalósíthatók - ez már Krajnyák Zsuzsanna, többszörös paralimpiai ezüstérmes kerekesszékes vívó szájából hangzott el, aki nagy lehetőséget lát a feladatban.

A vasárnapi  újoncjelöltek egyébként nem csupán jószolgálati nagykövetként támogatják a Békés Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesületének munkáját. Az általuk felajánlott tárgyakat jótékonysági árverésre bocsátják, az ennek során befolyt összeget pedig az egyesületnek ajánlják fel.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük