Rák Kati színésznő 25 éves lánya rabul ejtő szépség - Bianka már külföldön is ismert modell
Rák Kati kisebbik lánya komoly karriert futott be a divat világában.

rak-kati-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rák Kati és Czető Bernát László író-forgatókönyvíró házasságából két gyermek született: Sára 1986-ban, Bianka pedig 1992-ben látta meg a napvilágot. A nyolcvanas évek népszerű színésznőjének mindkét lánya modell lett, ami nem csoda, hiszen Rák Kati szintén fotómodellként kezdte pályafutását, fotóit többek között az Ez a divat című lapban is megcsodálhattuk.

Bernát Bianka az érettségit követően Párizsba ment, ahol a neves IMG modellügynökség szerződtette le, ezt követően pedig a L'Oréal csapott le rá. Ezenkívül olyan márkák és tervezők termékeit reklámozta már, mint a Chanel, a Dior, Marc Jacobs vagy Vivienne Westwood, a hazai divattervezők közül pedig többek között Nanushkával, Mojzes Dórával és Zoób Katival is együtt dolgozott már.

Olaszországban a Dolce & Gabbana ruháit is reklámozta, emellett szerepelt a China’s Next Top Model című műsorban Londonban, ahol a jövő topmodelljét keresték. A modellkedés mellett a tanulást sem hanyagolta el, hiszen elvégezte az Eötvös Loránd Tudományegyetem matematika szakát. 

Ezt is szeretjük