Uraim, ilyen ajándékot semmiképp ne vegyenek nőnapra párjuknak
A Reggeli Show műsorvezetőinek a nőnapon elhanyagolt nők mesélték el történetüket.

nagykep?cikkid=170774&kep=sebestyen-balazs-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több ezren jelentkeztek a Rádió 1 Reggeli Show című műsorának nőnapi játékára. Sebestyén Balázséknak olyan hölgyek írhattak, akik úgy érzik, elhanyagolja őket a kedvesük, akiknek a kapcsolatában megkopott a figyelem, és akik több törődést igényelnének életük párjától. Közülük három hölgyet kapcsoltak adásba, akik hétfőtől szerdáig mondták el történetüket.

- Ezek a hölgyek nagyon vidáman, hihetetlen öniróniával meséltek az életükről. Volt köztük hétgyermekes anyuka, egy angoltanárnő, aki éppen lakásfelújításban van, és ezért a szokottnál is kevesebb idejük van egymásra a párjával, és volt olyan feleség, aki a férjétől minden alkalomra technikai kütyüt kap ajándékba, legutóbb például optikai egeret - mesélte Rákóczi Feri.

- Megdöbbentő, hogy mennyi levél érkezett hozzánk az elmúlt napokban, hogy mennyi hölgy érzi úgy, elhanyagolja őt a párja, nem kap annyi figyelmet, amennyire szüksége lenne. Sokan nem veszik a fáradtságot, hogy egy szál virággal kedveskedjenek vagy, hogy segítsenek a párjuknak kiszakadni kicsit a mindennapokból egy apró gesztussal vagy akár egy sétával. Nagyon sok volt az ilyen történet - folytatta a műsorvezető.

A Rádió 1 műsorvezetői a nőnapi játékkal egy hölgynek akartak kedveskedni, ám olvasva a pályázatokat úgy érzik, minden levélíró megérdemelte volna a nyereményként felajánlott kényeztető ajándékokat, de az otthoni törődést mindenképpen.

- A legfőbb üzenete az volt ennek a játéknak, hogy felhívjuk a férfiak figyelmét: a párjaink megérdemlik az odafigyelést, a rájuk szánt időt és energiát! - tette hozzá Rákóczi.

A nőnapi ajándékot végül Emese nyerte, aki hétfőn beszélgetett a Rádió 1 műsorvezetőivel, és elárulta: azóta kapott virágot a férjétől is.

14 év után váratlanul távozott a magyar műsorvezető - Nehéz döntést hozott

Fotókon a hazai rádiósok, akik 2016-ban távoztak rádióadójuktól.

Ezt is szeretjük