Radics Gigi szőkén és szexi ruhában: 30 kilós fogyása után dögösebb, mint valaha
Radics Gigi kívül-belül átalakult. A Reggeliben elárulta, lazább, nőiesebb és magabiztosabb lett, mióta életet adott a kislányának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi 2022-ben ünnepli, hogy kereken tíz éve van a zenei pályán. Fontos mérföldkő ez a számára, úgy érzi, mostanra sikerült megtalálnia teljesen, mit szeretne képviselni a zenében és a videóklipjeiben.

Az új, Kávé című szerzeményének kisfilmjét már ennek jegyében forgatta le a Gödöllői Királyi Kastélyban. A képi világot ő álmodta meg, magát a videóklipet testvére, Radics Tamás rendezte, fényképezte és vágta.

Radics Gigi szexi ruhában

Az énekesnő hatalmas átalakuláson van túl: szőkén, az eddig megszokottól sokkal dögösebb ruhákban látható a dalhoz készült videóban.

radics-gigi-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Kerényi Virág divattervező álmodta meg a szexibbnél szexibb szetteket: az egyik jelenetben egy piros, metálfényű bodyt visel, amelyben jól látszik, milyen sokat fogyott. 30 kilót adott le azóta, hogy 2020 októberében életet adott kislányának, Bellának. 

Az Instagramon a kommentelők elkezdték találgatni, kire hasonlít megújult külsejével. Sokan Beyoncét látják benne, mások szerint inkább Jennifer Lopezt idézi a megjelenése. Elárulta, tudatos döntés, hogy ennyire bevállalósra vette a figurát.

radics-gig
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Próbálom erősíteni az anyukákat, hogy szülés után sem kell összekócolt hajjal, melegítőben járni. Azt gondolom, nagyon sokan ezt várják el. Nyugodtan legyünk dögösek, mert nők vagyunk, és ezt ki kell használnunk - ecsetelte a Reggeliben.

Úgy érzi, az anyává válás megerősítette a nőies oldalát. Mostantól a rajongók egy lazább és önazonosabb Radics Gigit láthatnak a színpadon.

Hazai sztárok flitteres ruhái 2021-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik a 2021-es év hét legemlékezetesebb flitteres ruháját viselték. Deutsch Anita, Kiss Ramóna és Ördög Nóra is csillogtak a képernyőn.

Ezt is szeretjük