Radics Gigi köldökig kivágott estélyiben ragyogott: a hollywoodi dívákat is lepipálta
Radics Gigi ünnepi YouTube-videókat készített a rajongóinak, gyönyörű volt a földig érő, ezüst ruhakölteményben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi kislány korától hozzászokott az állandó figyelemhez: 2008-ban próbált először szerencsét a Megasztárban 12 évesen, akkor a legjobb kétszáz versenyző közé jutott, 2011-ben a legjobb 24-ből esett ki, végül a 2012-es hatodik évad hozta meg számára a sikert, a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

A győzelme óta rengeteg dolog változott az életében: párra lelt, és édesanyává vált. Kislányát, Bella Szófiát 2020 októberében hozta a világra, az idei lesz a második karácsony, amit már csemetéjével közösen ünnepelnek.

Radics Gigi köldökig kivágott estélyije

A szeretet ünnepére való hangolódás jegyében úgy döntött, idén megörvendezteti a rajongóit pár karácsonyi dal feldolgozásával, amelyeket a YouTube-oldalára töltött fel. A kisfilmekben igazi dívaként ragyog, egy földig érő, ezüstszínű estélyiben látható, amelyet a Silka divatház kollekciójából választott. 

A kreáció testhezálló fazonja kiemelte homokóra alakját, mély dekoltázsa pedig egy csipetnyi dögösséget csempészett az összeállításba. Kedvencüket látva a kommentelők nem fukarkodtak a dicséretekkel, bókjaikkal bombázták az énekesnőt, aki szerintük bármelyik hollywoodi dívát lepipálná ebben a szettben.

Ahogy a rivaldafény előnyeit és hátrányait korán megtapasztalta, úgy a diétázást is hamar elkezdte. Nyolcévesen kezdett odafigyelni rá, hogy szénhidrátmentesen étkezzen.

A várandóssága alatt azonban megengedte magának a finom falatokat. Összesen harminc kilót hízott, de nem siettette magát, hogy visszanyerje a terhesség előtti alakját. Szépen fokozatosan intett búcsút a pluszkilóknak. Nyáron már arról számolt be, hogy 21 kilogrammot fogyott.

Csobot Adél ruhái az X-Faktorban

Csobot Adél a 2021-es X-Faktor mind az öt élő show-jában szemet gyönyörködtető szettben ült be a mentorpult mögé. Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak ezek.

Ezt is szeretjük