Radics Gigi álomszép estélyibe bújt: most elnyerte a nézők tetszését
Radics Gigi A Dal második elődöntőjében nemcsak dalával, hanem ruhájával is lenyűgözött mindenkit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi A Dal 2021 második elődöntőjében ismét lenyűgözte a zsűritagokat, így azon nyolc közé került, akik 2021. március 13-án a műsor döntőjében bizonyíthatnak. 

A fináléban a szakmai zsűritől legmagasabb pontszámot kapó négy produkcióra szavazhatnak a nézők, és amelyikre a legtöbb SMS-szavazat érkezik, az lesz 2021-ben az év magyar slágere. Az év dalának előadójával a közmédia egy éven belül maximum tíz dalból álló lemezfelvételt és közülük egy zeneszámból videóklipet készít, emellett pénzjutalomban is részesül, amelyet a zenei produkciójának fejlesztésére fordíthat.  

Radics Gigi A Dal második elődöntőjében

Szombat este kiderül, melyik lesz az év magyar slágere, és melyik áthangszerelt alkotás nyeri az online Akusztik Dalverseny fődíját. A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója elismerés már gazdára talált a második elődöntőben.

Nyolcan már csak egy lépésre vannak a győzelemtől, köztük van A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója, egyben a Petőfi Zenei Díj "Az Év Szövegírója" címek büszke tulajdonosa is: Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere. A zsűri a díjat az Egyetlen szó című szerzeményért ítélte oda.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Kaukázus dala mellett versenyben van BariLaci - Féltelek, Katona Petra (Az Év Felfedezettje) - Viszlát múlt és a Mudfield - Nincsen szerencsém. A második elődöntőben az ítészek értékelése alapján csatlakozott a mezőnyhöz: Radics Gigi - Egy vagy velem, Süle Zsolt - Befúj, valamint a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos - Maradok. A közönség ismét Andelic Jonathan - Áldom című dalát juttatta tovább.

Radics Gigi a második elődöntőben nemcsak a produkciójával, hanem a ruhájával is nagy sikert aratott. Míg a negyedik válogatóban viselt kreáció miatt kapott hideget-meleget, ezúttal elnyerte a nézők tetszését. Képes összeállításunkban láthatod mindkét estélyit. 

Ezt is szeretjük