Rácz Jenő feleségével és lányával bálozott: Kamilla cukin puszilja édesanyját

Kiakad a cukiságfaktor ettől a családi fényképtől, ilyen édes Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya.

racz-jeno-coverkep
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra 2022 áprilisában lettek szülők, kislányuk, Kamilla ekkor látta meg a napvilágot.  

A szülők mindennapjait bearanyozza a csöppség, akivel életükben először együtt báloztak. Édes fényképüket minden rajongó imádta.

Rácz Jenő kislánya a bálon

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a hétvégén kikapcsolódhattak egy kicsit: esküvőjük előtt mindkettejüknek sokat segített Schobert Norbi és Rubint Réka a fogyásban, összebarátkoztak, így nem meglepő, hogy részt vettek a Sárváron tartott Alakreform Bálon, amelyre Kamillát is magukkal vitték.

A Konyhafőnök zsűritagja az Instagramjára posztolt egy családi képet, amelyen mindhárman boldogan ölelik egymást. A csöppség éppen édesanyját puszilja meg, miközben édesapja vidáman tartja a karjában. 

Ha pedig mindez nem lenne elég, az idilli hangulatot tovább fokozza az a videó, amelyen kislányával együtt ellejtik az első táncukat. A rajongók nagyon örültek a közös képeknek, többen írták, hogy ennyire szép és összetartó családot még sosem láttak.

„Ti vagytok a kedvenc sztár családom! Az az erő és szeretet, ami a szemetekben ragyog, leírhatatlan.”

„Meg kell zabálni ezt a kis tüneményt! Milyen édesen puszilgatja Dórit, mindenkinek ilyen szülőket kívánok!” - írta egy kommentelő. 

Hajdú Péter kisfia, Domi

Hajdú Péter Instagram-oldala igazi cukiságforrás, amióta megszületett kisfia. A Domiról készült legfrissebb fotó láttán is nehezen állja meg az ember a mosolygást: a csemete nyakig maszatos arccal vigyorgott a kamerába. A csöppségről édesapja etetés közben lőtt egy Insta-képet: "Ilyen vicces, amikor apa etet” - kommentálta a műsorvezető a felvételt.

Cover-kép: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük