Rácz Gergő kék szemű, szőke hajú kislányától elolvadunk: Lorina már 3 éves
Rácz Gergő és felesége, Beatrix három évvel ezelőtt, 2018 decemberében váltak szülőkké.

rácz-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Gergő azoknak a sztárapukáknak a táborát erősíti, akik csak nagyon ritkán posztolnak a közösségi médiában a gyermekeikről. Nem zárja ki a követőit teljesen a családi mindennapokból, nagyon ritkán, leginkább az arc kitakarásával feltölt egy-egy fotót a lányáról.

A kamerák előtt még kevésbé láthatjuk szerettei körében, így feltűnő, hogy Lorina milyen sokat nőtt az elmúlt időszakban. A sztárcsemete igézően kék szemével és hosszú, szőke fürtjeivel mindenkit levesz a lábáról.

Rácz Gergő 3 éves kislánya kék szemű, szőke hajú tünemény

Az énekes és felesége, Beatrix a Családvarázs című műsorban meséltek egy szem csemetéjükről. Mindketten egyetértenek abban, hogy Lorina nem csak a szemét örökölte az apjától, a művészi véna is megvan benne.

rácz-gergő-lánya
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Imád balettozni, neki a tánc nagyon fontos. Sokszor van olyan, hogy azt kéri, gitározzak egy aláfestő zenét az ő táncához. Ha valamilyen motívum megtetszik neki, abból, amit gitározok, akkor utána elmondja, hogy ő azt a részt szeretné - ecsetelte a büszke édesapa a YouTube-sorozat vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lorina 2018 decemberében látta meg a napvilágot, és nagyon gyorsan elkezdett beszélni és hangokat utánozni.

- Meglepően intelligens gyerek. Hét hónaposan már állathangokat mondott, nyolc hónaposan pedig konkrétan szavakkal kommunikált. Ha éhes volt, mondta, hogy tej, de egyébként az első szava a labda volt - ezt már a sztárfeleség mesélte.

rácz-gergő-lánya-2
Fotó: YouTube/Családvarázs

Lorina nem csak a táncban mutatja meg, hogy az alma nem esett messze a fájától, dallamokat és szövegeket talál ki, amelyeket ügyesen variál. Azt pedig előre leszögezte az apukájának, hogy az egyik koncertjén szeretne ő is fellépni a színpadon. 

Pápai Joci lánya

Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük