Rácz Gergő és ritkán látott családja: kislánya, Lorina szép, mint az anyukája
Rácz Gergő és felesége nyolc éve alkotnak egy párt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hol vannak már azok az idők, amikor Rácz Gergőért a ’90-es években a V.I.P. zenekar csábos tekintetű énekeseként rajongtunk? A 45 éves előadó maga mögött hagyta a tinibálványkorszakot, immár sikeres szólókarriert tudhat a magáénak, mellette pedig boldog férj és szerető családapa.

Nyolc esztendeje alkotnak egy párt feleségével, Beatrixszal, ám kapcsolatuk elejére még nem volt jellemző az a harmónia, ami manapság. Számos nehézséggel meg kellett küzdeniük, amelyek - utólag visszagondolva - csak még erősebbé tették őket.

Rácz Gergő és csodaszép családja

Rácz Gergő nyíltan vállalja, hogy szerelmük hajnalán félrelépett. Egyfajta terápiaként írta meg saját élményei alapján a megcsalás témaköréről szóló Mostantól című szerzeményt, amelyet a 2020-as év legjobbjának választottak A Dal című műsorban. Bár sokan gondolhatnák, hogy egy ilyen fájdalmas időszakot a sztárfeleség inkább elfelejtene, ennek épp az ellenkezője igaz.

rácz gergő discogs
Fotó: Discogs.com

- Én magam biztattam Gergőt arra, hogy írja ki magából az érzéseit. Nem gondolom, hogy el kellett volna titkolnunk, mindez a kapcsolatunk elején történt, amikor még kialakulóban voltak a dolgok. Ma már nyugodtan kimondhatjuk, hogy a kapcsolatunk erős, és magunk mögött hagytuk a kezdeti nehézségeket - mesélte a Story magazinnak 2021 áprilisában.

Ma már szülőkként élik a mindennapjaikat, kislányuk, Lorina 2018 decemberében jött a világra. A két és fél éves lurkó épp olyan szép, mint az anyukája.

- A korosztályához képest nagyon fejlett, okos gyerek. Már megtanulta a betűket és a számokat, az autók rendszámát is le tudja olvasni. Ha én rosszul mondok valamit, nevetve kijavít. Dalokat is tud, kiváló a ritmusérzéke. Az új slágerem refrénjét egyetlen nap alatt megtanulta. Előre megterveztük, hogy születésétől kezdve angolul is beszélünk hozzá. Nagyon jó a kiejtése, és tökéletesen el tudja különíteni a két nyelvet - ecsetelte a büszke apuka a lapnak. 

A '90-es évek szívtiprói egykor és most

A ’90-es évek tinilányai széles skálán válogathattak a hazai élet szívtiprói közül, rajongásuk tárgyát olyan jóképű együttesek tagjai testesítették meg, mint a V-Tech, a V.I.P. vagy TNT. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változtak a korszak legnépszerűbb előadói.

Ezt is szeretjük