Rácz Gergő és ritkán látott családja: kislánya, Lorina szép, mint az anyukája
Rácz Gergő és felesége nyolc éve alkotnak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hol vannak már azok az idők, amikor Rácz Gergőért a ’90-es években a V.I.P. zenekar csábos tekintetű énekeseként rajongtunk? A 45 éves előadó maga mögött hagyta a tinibálványkorszakot, immár sikeres szólókarriert tudhat a magáénak, mellette pedig boldog férj és szerető családapa.

Nyolc esztendeje alkotnak egy párt feleségével, Beatrixszal, ám kapcsolatuk elejére még nem volt jellemző az a harmónia, ami manapság. Számos nehézséggel meg kellett küzdeniük, amelyek - utólag visszagondolva - csak még erősebbé tették őket.

Rácz Gergő és csodaszép családja

Rácz Gergő nyíltan vállalja, hogy szerelmük hajnalán félrelépett. Egyfajta terápiaként írta meg saját élményei alapján a megcsalás témaköréről szóló Mostantól című szerzeményt, amelyet a 2020-as év legjobbjának választottak A Dal című műsorban. Bár sokan gondolhatnák, hogy egy ilyen fájdalmas időszakot a sztárfeleség inkább elfelejtene, ennek épp az ellenkezője igaz.

rácz gergő discogs
Fotó: Discogs.com

- Én magam biztattam Gergőt arra, hogy írja ki magából az érzéseit. Nem gondolom, hogy el kellett volna titkolnunk, mindez a kapcsolatunk elején történt, amikor még kialakulóban voltak a dolgok. Ma már nyugodtan kimondhatjuk, hogy a kapcsolatunk erős, és magunk mögött hagytuk a kezdeti nehézségeket - mesélte a Story magazinnak 2021 áprilisában.

Ma már szülőkként élik a mindennapjaikat, kislányuk, Lorina 2018 decemberében jött a világra. A két és fél éves lurkó épp olyan szép, mint az anyukája.

- A korosztályához képest nagyon fejlett, okos gyerek. Már megtanulta a betűket és a számokat, az autók rendszámát is le tudja olvasni. Ha én rosszul mondok valamit, nevetve kijavít. Dalokat is tud, kiváló a ritmusérzéke. Az új slágerem refrénjét egyetlen nap alatt megtanulta. Előre megterveztük, hogy születésétől kezdve angolul is beszélünk hozzá. Nagyon jó a kiejtése, és tökéletesen el tudja különíteni a két nyelvet - ecsetelte a büszke apuka a lapnak. 

A '90-es évek szívtiprói egykor és most

A ’90-es évek tinilányai széles skálán válogathattak a hazai élet szívtiprói közül, rajongásuk tárgyát olyan jóképű együttesek tagjai testesítették meg, mint a V-Tech, a V.I.P. vagy TNT. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változtak a korszak legnépszerűbb előadói.

Ezt is szeretjük