Rába Tímea szexi fürdőruhában pózol: az 52 éves sztár bomba formába hozta magát
Rába Tímea fürdőruhás fotójára özönlenek a bókok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint harminc év telt el azóta, hogy Rába Tímea az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen második helyezett lett. 

Egzotikus szépségére a modellszakma mellett a televíziós műsorkészítők is felfigyeltek: volt a lottó-, Kenó-, illetve skandinávlottó-sorsolás háziasszonya, számos tévéműsorban szerepelt vendégként. Az első helyen ugyanakkor mindig is a családja állt. 

Rába Tímea fürdőruhában

1994-ben született fia, Márk már egy unokával is megajándékozta, Nikos 2018-ban jött a világra. Rába Tímea középső gyermeke, Nina is már 19 éves, míg a legkisebb gyermeke, Noel kamasz, ő 2008-ban látta meg a napvilágot. 

A családi nyaralást idén Görögországba tervezték, ahonnan Rába Tímea fürdőruhás fotót is posztolt, A szexi, fehér darabban szenzációsan néz ki, és bár fanyalgók a közösségi oldalakon mindig akadnak, a hozzászólók többsége elhalmozta bókokkal. 

„Nagyon jó kép! A fürdőruhád is csodálatos!”

„Timi, te mindig csinos és szép, igazi Nő vagy!” 

„A 21. század igényes pózolása!!!Így tovább, nagyon csinos vagy!!!”

Rába Tímea 2021 őszén árulta el, hogy két évvel korábban diétázott szigorúan, nem boldogult a pluszkilókkal. Egy kivizsgálás végül kiderítette, hogy inzulinrezisztencia és cukorintolerancia nehezíti a a napjait és a fogyását. Gyógyszeres kezeléssel és diétával beállították hullámzó vércukorszintjét, ennek köszönhetően fél év alatt 14 kilótól szabadult meg.

Détár Enikő bikinis fotója

A posztjában kiemelte, hogy a fotó friss, 2022. június 28-án készült, nincs rajta filter, és retusáláson sem esett át. Azt is elárulta, minek köszönheti irigylésre méltó alakját.

Ezt is szeretjük