Dallos Bogi sírva fakadt párja vallomásán: Puskás Peti kisbabát szeretne tőle
A megható szerelmi vallomást Puskás Peti és Dallos Bogi is megkönnyezte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lazának indult a Nyerő Páros villában eltöltött nyolcadik nap: a férfiaknak estélyit, fürdőruhát vagy bikinit, cipőt és kiegészítőket kellett kiválasztaniuk szerelmüknek, akiknek kétszer is végig kellett vonulniuk a kifutón a Pusztazámor Szépe címért. 

A külső ugyanakkor még nem volt elég a győzelemhez: az erősebb nem képviselőinek le kellett írniuk a nők nevében, miért ők a legszebbek, a vallomást pedig életük párjának kellett felolvasnia. Ezen a ponton nemcsak a nők, de a férfiak könnyei is eleredtek. 

Puskás Peti megható vallomása

Kiderült például, hogy Puskás Peti esküvőről álmodik, de ezzel nincs egyedül, Dallos Bogi is szeretne a felesége lenni, továbbá a sztárpár gyermekeket is tervez.

puskas-peti
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Szerintem a hosszú lábaimnál, a kerek popsimnál, a kis formás cicijeimnél, a hollywoodi mosolyomnál, Bali partjain csapkodó hullámokon időző szemöldökömnél nincs szebb a világon, de én mégsem azt akarom, hogy Pusztazámor Szépe legyek. Én azt akarom, hogy számodra legyek a legszebb. Nem csak most, hanem örökre. 

dallos-bogi
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Mert szeretném, hogy megkérd a kezem, szeretném, ha a feleséged lehetnék, ha lenne kiskutyánk és kertünk, virágaink, mert nem szeretnék semmit jobban, mint hogy egy család legyünk, és kisbabáink együtt aludjanak el velünk ölelkezve a kanapén. Mert nincs annál szebb, mint amikor azt mondod nekem, hogy én leszek a legszebb kismama és a legjobb édesanya. Szeretlek, örökké! - olvasta fel az énekesnő el-elcsukló hangon, könnyeivel küszködve a párja által írt sorokat a Nyerő Páros szerda esti részében. 

Csak 2019 novemberének végén derült ki, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak, miután lesifotók készültek róluk egy étteremben. Egy Instagram-fotóval megerősítették a hírt, de mivel az az X-Faktor mentoraiként szerepeltek a képernyőn, nem szerették volna, ha a kapcsolatuk kerül előtérbe az adások helyett. 

Először idén szeptember közepén, 11 hónappal az első randijuk után nyilatkoztak arról, milyen hosszú út vezetett a szerelmük beteljesedéséig.  

Dallos Bogi bikinis fotói

A sztárpár az év elején Indonéziába utazott. A gyönyörű helyek bebarangolása mellett azért a medenceparton is lazítottak, Puskás Peti pedig ki is használta az alkalmat: fotókon örökítette meg, milyen jól mutat kedvese bikiniben. 

Ezt is szeretjük