Nyereményeső a Prospecto.hu-n (x)
Nyereményjáték: a Prospecto.hu, az ország egyik legnagyobb akciósújság-platformja idén ünnepli 5. születésnapját, és ennek alkalmából minden hónapban ajándékokat oszt ki a Prospecto.hu mobilalkalmazást használók között. Használja az appot, és nyerjen!

prospecto nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén ötéves az ország egyik legnépszerűbb digitális reklámújságplatformja, a  Prospecto.hu. Születésnapja alkalmából minden hónapban ajándékokat oszt ki az applikáció felhasználóinak. Azok közül, akik az adott hónapban a legtöbbet használják a mobilalkalmazást, öten 3000 Ft értékű vásárlási utalványt nyerhetnek. A nyeremény átvételével kapcsolatosan pedig push értesítésen keresztül veszik fel a kapcsolatot a TOP 5 felhasználóval. Tudjon meg többet a játékról itt.

Üzletek akciós újságjai egy helyen

840 1

A Prospecto.hu immár öt éve segíti az embereket abban, hogy a kereskedők és márkák aktuális kínálatát egy helyen megtalálják. A platformon különböző kategóriájú üzletek akciós újságjait lehet böngészni egy helyen - élelmiszerek, bútorok, kozmetikumok és testápolási cikkek, otthoni és kerti termékek, gyermekek számára készült termékek, számítástechnikai eszközök és még sok más. A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy kedvenc üzletei legújabb kedvezményeiről időben értesüljön. Azt is megtudhatja a felhasználó, hogy hol találja meg az üzletlánc boltját országszerte. A Prospecto.hu rengeteg ember számára bizonyosodott hasznosnak - ezt is mutatja, hogy az applikációt használók száma 2021-ben ugrásszerűen, mintegy 320%-kal nőtt, míg a weboldalt böngészők száma 175%-kal nőtt.

840 2

A Prospecto.hu küldetése a vásárlások tervezésének megkönnyítése és a pénzspórolás mellett, hogy csökkentse a nyomtatott reklámújság terjesztéséből származó felesleges hulladékot, segítse a városi környezet és a természet esztétikus megjelenésének megőrzését. A Prospecto.hu-n 2017 óta megtekintett több millió digitális katalógus például több mint 13 500 megmentett fának felel meg*.

___________________________________

*A Prospecto.hu-n öt év alatt nagyságrendileg 135 000 000 digitálisoldal-megnyitással számolva, figyelembe véve, hogy egy fát vágnak ki kb. 10 000 papír oldal elkészítéséhez (forrás: Ribble Pack).

(Képek forrása: Offerista Group Hungary Kft.)

Ezt is szeretjük