Külön utakon járnak! A magyar sztárpárt egy ország választja el

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt kapcsolata háttérbe szorult az idén nyáron.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt életében ezen a nyáron nem a szerelem játssza a főszerepet, külön utakon járnak.

A sztárok gyakran kénytelenek egymás társaságát mellőzni, hiszen előfordul, hogy egymástól távol kell dolgozniuk.

Egy ország választja el őket

A sármos musical színész két premierre készült egy időben, párhuzamosan dolgozott Miskolcon és Ausztriában, így pátyi otthonukba csak aludni járt haza. Felesége a budapesti Madách Színházban próbált a Mary Poppins című gyerekdarabbal, melyet szeptembertől továbbra is játszanak.

A családnak elég bonyolult az élete, de még az ilyen nehéz időszakokban sem oszlik szét a harmónia, bármennyi kilométer áll a pár közé, a szeretet összetartja őket. Két gyermekük van, így még nehezebb a logisztika, de a nagymamák nagyon sokat segítenek, hogy a csemeték napirendje a lehető legjobb legyen.

Szerencsére a két színésznek közös munkában is volt része a vakáció során. Németországi turnéra utaztak az Operettszínház A Szépség és a Szörnyeteg című előadásával. Az útra a picik is elkísérték őket, sőt, az egyik nagymamát is magukkal vitték, hogy amíg a szülők színpadon voltak, a gyerekek ne legyenek egyedül. A hamburgi premiert nagy ovációval fogadta a közönség.

Kettesben motoroznak majd

A külföldi kiruccanás a csemeték számára is hasznos, hiszen rengeteg rájuk ragad az idegen nyelvből, amit később az iskolában kamatoztatnak.

A sztárpár nemcsak családi, de romantikus nyaralást is tervez. Pár napot csak kettesben töltenek majd.

Fontosnak tartják, hogy az évben egy kis ideig mindentől távol, a gyerekek nélkül legyenek. Ezúttal egy motoros túrára mennek majd, már két járgánnyal, hiszen ősszel Polyák Lilla is letette a jogosítványt. Ugyan sok áldozatot hoznak a karrierjükért, de mindig meg adják a módját a pihenésnek is, ez tartja össze a családot.

Ezt is szeretjük