A modelleket is lepipálta! Polyák Lilla mélyen dekoltált ruhában keltett feltűnést
Polyák Lilla kalocsai motívumokkal díszített ruhájában pompázott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, az ismert színészházaspár fellépéseiken szívesen viselnek magyar motívumokkal díszített, egyedi tervezésű ruhákat. Hrivnák Tünde új, BY ME Matyó és BY ME Spicy névre keresztelt 2012. tavaszi-nyári kollekciójában is bőven találtak olyan darabokat, amelyeket nagy örömmel öltöttek magukra.

Természetes volt, hogy a tervezőnő kollekciójának bemutatóján nemcsak énektudásukkal, hanem a kifutón történő megjelenésükkel is megörvendeztetik a nézőket.

A 36 éves színésznő és énekesnő kész modellként vonult végig a sorok között nőies alakját kihangsúlyozó estélyi ruhájában. Nem ő volt azonban az egyetlen hazai sztárhölgy, aki magára öltötte Hrivnák Tünde gyönyörű kreációit.

Nézd végig összeállításunkban, milyen ruhákban voltak láthatóak!

Lenyűgöző ruhákban az RTL Klub tévése

Legyen szó népi időjóslásról vagy népviseletről, Pataki Zita, az RTL Klub időjárás-jelentője a hagyományok nagy tisztelője. Ennek megfelelően örömmel vállalta Hrivnák Tünde divattervező megkeresését, hogy legyen BY ME Matyó kollekciójának védnöke.

A 2012-es tavaszi-nyári kollekció bemutatójára a tévés különleges vendégeket is magával hozott. Nézd meg összeállításunkban, milyen ruhakölteményeket ölthettek magukra!

Ezt is szeretjük