A magyar színész 16 évvel idősebb kolléganőjétől szeretne gyereket

Vallomás

Gömöri András Máté és Polyák Lilla gyereket szeretnének.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla márciusban jelentette be, hogy beleszeretett 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri Máté Andrásba, akivel a Marie Antoinette próbáin kerültek közelebb egymáshoz. A népszerű színész mintegy egy éve él boldog párkapcsolatban a 40 éves színésznővel, akinek már a gyermekeivel is nagyon összebarátkozott.

Gömöri András Máté a FEM3 Caféban bevallotta, hogy először nagyon izgult, amikor párja, Polyák Lilla gyermekeivel találkozott, de aztán hamar megtalálta velük a közös hangot, és azóta is jól kijönnek egymással. Berki Krisztián kérdésére pedig azt is elárulta, hogy komoly tervei vannak Polyák Lillával.

- Nem titkolom el, hogy ez így van, szeretnék egy gyereket Lillától. Egy férfinak ez benne kell, hogy legyen a vérében, hogy ez az élet rendje - nyilatkozta Gömöri András Máté, aki szerint kislányuk születik majd.

Fotó: FEM3 Café

22 év a korkülönbség! A magyar színésznő fiatal kollégájával jött össze

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar színésznőket, akik fiatalabb férfival jöttek össze.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük