Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia jóképű tini: Zsombor tiszta apja

Homonnay Zsombor elképesztően hasonlít édesapjára, a színész Homonnay Zsoltra.

homonnay-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 2000-ben házasodtak össze, majd néhány évvel később családot alapítottak. Idősebb fiuk, Zsombor 2004-ben jött a világra, a kisebbik, Bulcsú 2007-ben született. 

A sztárpár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta mindketten új párra leltek, közös gyermekeiket pedig barátságban, tiszteletben nevelik. 

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt nagyobbik fia, Zsombor 2022. februárjában lett 18 éves, idén végzett a középiskolában. A kamasz elképesztően hasonlít híres édesapjára, az ő vonásait örökölte, olyanok a szemei, a mosolya, mint az övé. 

Belsőleg azonban nincs ennyi közös bennük, Zsombor teljesen más életpályát képzelt el magának. A sport a valódi szenvedélye, ráadásul minden vágya az volt, hogy egy amerikai egyetemen tanulhasson tovább. 

Büszke édesanyja, Polyák Lilla a Hot! magazinnak árulta el, gyermekének sikerült a felvételi, ősszel kiköltözik az USA-ba. 

- Zsombor amerikai egyetemre felvételizett, sikerrel. Sportmenedzsmentet tanul majd, teniszezik, ösztöndíjjal kezdi a szeptembert - mesélte a lapnak, majd hozzátette, abban reménykednek, hogy Zsombor kiutazása előtt még összehozhatnak egy családi nyaralást. 

Gregor Bernadett kisebbik fia 

Ha a magánéletéről van szó, a színésznő nagyon óvatos. Épp ezért számít különlegesnek, ha mégis megmutatja, milyen helyesek: első férjétől született fia, Bence már nagykorú, felnőtt férfi, és kisebbik gyermeke is nő, mint a gomba, Álmos már 16 esztendős. 

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük