Polgár Tünde bikinis fotója Floridából: az 50 éves sztár szexi dekoltázzsal élvezi az életet
Polgár Tünde megmutatta, egy nő bármilyen életkorban jól és csinosan érezheti magát bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád 2021 végén árulták el a YouTube-csatornájukon, hogy négy hónapra visszatérnek az Egyesült Államokba, Floridába, ahol korábban is éltek.

Évekkel ezelőtt csupán csak azért tértek haza Magyarországra, mert a VIASAT3 felkérte Polgár Tündét, szerepeljen a Feleségek luxuskivitelben című realityben. 

Polgár Tünde bikiniben

Az ötvenéves Polgár Tündét három évadon keresztül láthatták a nézők a tévéképernyőn mint luxusfeleséget, de szerepelt a Master Chef VIP-ben is, ahol döntősként végzett. A Love Bistro című gasztrovetélkedőbe a férjével együtt érkezett, bár nem nyertek, megmutatták, mennyire összeillő párost alkotnak. 

Floridába alapvetően azért tértek vissza, hogy felújítsák azt az ingatlanjukat, amit eddig bérbe adtak. Persze néha kell a pihenés, így olykor kihasználják az ottani csodás időjárást, és lemennek a partra sütkérezni. Polgár Tünde egy ilyen alkalomról posztolt bikinis fotókat, a kommentek pedig nem maradtak el az Instagramon.

“Észbontóan csini vagy, Tünde! Millió csók szívből neked!”

“Tündi nagyon jó, fitt nő vagy! Nagyon jól nézel ki!”

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is többen megjegyezték, hogy a képeken jóval fiatalabbnak néz ki a koránál, bőven letagadhatna az évei számából.

“Na, de ki ez a fiatal kis diáklány a fotókon?”

“Maga 30-nál többnek nem néz ki, a többit nyugodtan letagadhatja!”

Polgár Tünde büszke arra, hogy ötven felett is megőrizte fiatalkori, nőies alakját, úgy él, hogy igyekszik minden egyes napot kihasználni és örülni neki. 

Hevesi Kriszta fürdőruhás fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Hevesi Kriszta strandolós képeit, amelyeket Thaiföldről posztolt, illetve további fotókon láthatod az ország leghíresebb szexuálpszichológusát bikiniben. 

Ezt is szeretjük