Az 51 éves Polgár Tünde bikinis fotót posztolt: sokan dicsérték, mások szapulták érte

Polgár Tünde nagyon szexi képet osztott meg a tengerpartról, a vélemények megosztóak voltak.

polgar-tunde-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde 51 évesen is kirobbanó formáját hozza, amelyet tanúsít dögös bikinis fényképe is. 

A kommentelők közül sokan inspirálónak tartották a tartalmat, míg mások felháborítónak és álszentnek nevezték miatta.

Polgár Tünde bikiniben

Az Instagramján megosztott fényképén csupán egy virágos bikinit visel, amelyre egy strandruhát húzott. A posztjában igyekezett felhívni a nők figyelmét arra, hogy úgy fogadják el a testüket, ahogy van, ezzel ő is kiállva a testszégyenítés leküzdése mellett.

„Az Én testem. A Nap nem bírálja, szépen melengeti. Megtanultam szeretni, pedig nem volt könnyű. Kiteszem ide, 51 évesen, hogy te is tudd, hogy nem ciki nem tökéletes embernek lenni! Hogy nem kell 18 évesen, modellként pórustalanná retusálni a combod, mert félsz, hogy mit szólnak, ha nem tökéletes! Hogy jogod van bármilyen, bármekkora, bármennyire ráncos vagy striás - szeretni!  Szégyellnem kellene magam? - Nem! Szégyellje magát az, akinek örömöt, pillanatnyi kielégülést okoz a másik emberbe belerúgni! Ez a fotó azért készült egy boldog pillanatban, hogy a velem egykorú, sokszor lesajnált, lejárt az időd , már nem vagy értékes, már nem vagy nő - érzésekkel küzdő kortársaimnak segítsek egy kis ösztönzéssel, hogy merjenek szabadok lenni!” - írta a képéhez.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők közül sokakra inspirálóan hatottak a fenti mondatok, azonban olyanok is akadtak, akik felháborodtak Polgár Tünde szavain, és álszentnek, hamisnak nevezték miatta.

„Látod, Tünde? Pontosan mutatják a kommentek, a kis közösséged, hogy mennyire megéri és fontos kedvesnek lenni! Inspiráló vagy!”

„Szeretném megkérni, hogy ha már méltónak találja magát arra, hogy a jövő generációját oktatja, kevesebb álszentséggel tegye, vagyis ne nézze őket teljesen hülyének. Tehát, kérem, amíg több ránc volt egy kb. 15-20 évvel ezelőtti arcképén, mint manapság, a melle megcsináltatva, és krémekre, kezelésekre, tiszta étkezésre, (és talán edzésre), több időt és pénzt költ, mint a felső tízezer nőinek túlnyomó része, ne írjon a témában, csak rakja ki büszkén a képet, motivációként másoknak, elvégre nem a szél fújta össze azt a szuper 50-es alakot” - jegyezte meg egy  kommentelő. 

Rogán Cecília mellvillantós fotója

Rogán Cecília azután, hogy betöltötte a 40. életévét, pikáns képpel jelentkezett. Szexi pózban, kigombolt ingben kapták le. A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle.

Cover-kép: Facebook/Polgár Tünde

Ezt is szeretjük