Gyönyörű friss, fehérneműs képein a 100 kilós magyar plus size modell
Sirokai Diana szeretné, ha mindenki elfogadná önmagát olyannak, amilyen.

sirokai diana cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sirokai Diana még csak 22 éves, de az elmúlt hat évben sikerült nemzetközi hírnevet szereznie magának, mint plus size modell. Évek óta Angliában él, a modellkedés mellett divattervezőnek készül, és saját divatmárkáját építi.

A tavaly szeptemberi Instagram-posztjának elképesztő sikere lett, tornádóként söpört végig az interneten. Itt Kim Kardashian fürdőruhás képe mellé tette a sajátját, ezzel bizonyítva, hogy a szépséghez nem kell feltétlenül soványnak lenni: a poszt annyira népszerű lett, hogy a 36 ezer lájkolás mellett még Kardashian is szívecskéket kommentelt alá.

WE ARE BOTH WOMEN with DIFFERENT BODIES ❤️ #Slay. @photo_karizza

DIANA SIROKAI (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Dianát gyerekkorában sokan bántották, azonban családja mindig kiállt mellette, és olyan érzelmi hátteret biztosítottak neki, hogy sikerült elfogadnia magát.

Már nem tudnak a lelkébe tiporni

Még mindig kap negatív kritikát a trolloktól, azonban már tisztában van vele, hogy azok, akik mások felett ítélkeznek, önmagukkal elégedetlenek. Ezért nem engedi, hogy elvegyék a kedvét, inkább örül minden róla szóló cikknek. A modellkedéssel azt szeretné elérni, hogy az önbizalom-hiányos nők kövessék a példáját, és fogadják el magukat.

Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttünk néhány képet, hogy te is meggyőződhess róla, milyen gyönyörű is lehet egy gömbölyű nő.

Ezt is szeretjük