Pirner Almáról csúnya pletyka terjedt - A reggeli műsorban akadt ki

Pirner Alma a FEM3 Caféban mondta el őszinte véleményét az internetes kommentelőkről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pirner Alma február elején járt édesanyjával a mesés Marokkóban, ahol nagyon jól érezték magukat. Természetesen a közösségi oldalára is töltött fel a nyaralásról pár fotót, ennek kapcsán pedig páran az interneten nagyon csúnya pletykát kezdtek róla terjeszteni - erről a ma reggeli FEM3 Caféban mesélt a 37 éves sztár.

A műsorban az irigység volt a téma, ennek kapcsán a rúdtáncvilágbajnokot is meghívták. Pirner Alma elmondta, amióta a közösségi média mindenki életében ott van, azóta szerinte nap mint nap lehet irigykedő kommenteket találni, nemcsak a sztárok fotói alatt, hanem egy-egy cikk vagy tévéműsor videója alatt is. Néha az emberek rosszindulatából elég meglepő elméletek tudnak születni, melyeket le is írnak komment formájában, ezzel pedig egy csúnya pletykát indítanak el. A legutóbb vele is ez történt, amikor Marokkóban nyaralt.

pirner-alma
Fotó: FEM3 Café

Azt láttam vissza az interneten, hogy én oda a legősibb mesterséget mentem űzni, mint szellemi szabadfoglalkozású, és én egy hétig biztos az araboknak ezt meg azt tettem. Nem is hiszem ezt el, mindenki tudta, hogy anyukámmal megyek, de nem is olvas utána! - fakadt ki.

Szerinte a magyarokra jellemző inkább, hogy irigykedő és rosszindulatú kommenteket írnak az interneten.

Hihetetlen, hogy vannak ilyen kemény sztorik, de nem néz utána, hogy mégis az ember mivel tölti a hétköznapjait, hogyan dolgozik, miből él. Helyette olyan könnyű rávágni, hogy akinek jól megy, aki gazdag és csinos, az vagy bűnöző, vagy valamilyen nagyon prominens kapcsolata van. Esetleg befolyásos a férje, vagy a legősibb mesterséget űzi, mert nincs más. Az, hogy valaki keményen dolgozik, hogy előrébb jusson, az nem létezik Magyarországon - magyarázta.

Hozzátette, azt tapasztalta, hogy az embereknek csak az interneten nagy a szájuk, szemtől szemben sosem vállalják fel a konfrontációt, hozzá például soha senki nem ment oda élőben, hogy kritizálja őt bármi miatt is.

Ezt is szeretjük