Fotók! Büszke kidolgozott testére a szexi musicalszínész
Pintér Tibor egy kislány és egy kisfiú édesapja, a színpadon azonban ma is a nők bálványa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor az egyik legsármosabb színészünk, aki tehetségét elsősorban a színpadon bizonyítja, de láthattuk többek között a kilencvenes évek klasszikus magyar sorozatában, a Szomszédokban is.

Rendezőként is bemutatkozott számos sikeres darabbal, ilyen például a jelenleg is futó A dzsungel könyve, melynek egyik főszerepét is ő játssza. Robusztus testalkatához igazán illik Sír Kán szexi tigrisjelmeze, melyet 2009 júliusa óta ölt magára.

Szereti  a sportokat

Kidolgozott izmait minden bizonnyal a rendszeres sportnak köszönheti, az 1974-es születésű sztár szívesen hódol egyik kedvenc időtöltésének, a lovaglásnak, nyáron pedig a vízisportokat részesíti előnyben.

Előnyös külső adottságaihoz tehetség is párosul, a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán 1996-ban diplomázott, Szinetár Miklós osztályába járt.

Megfordult már többek között a Ruttkai Éva Színház, a Pécsi Nemzeti Színház és a Szegedi Nemzeti Színház színpadán is.

Baráti a kapcsolata volt nejével

Volt felesége Janza Kata színésznő, kislányuk, Janka már 11 éves. Bár a sztárpár 2005-ben elvált, Pintér Tiborra hamarosan újra rátalált a szerelem Bea személyében, kisfiuk, Máté négyéves.

A legtöbben furcsállják, hogy a színész és volt felesége között ma is baráti a viszony. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Janza Kata új házasságából született kisfiú, Samu keresztszülei a volt férj és annak jelenlegi felesége.

Vagdalkozás helyett pedig inkább közös programokat szervez a két család - sokan példát vehetnének róluk.

Ezt is szeretjük