Pintácsi Viki lánya csodaszép menyasszony volt: Anka esküvőjén ott volt az egész család
Szandi testvérének lánya férjhez ment a hétvégén. Pintácsi Viki lánya ragyogóan szép menyasszonyi ruhában állt oltár elé.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintácsi Viki lánya a hétvégén tartotta az esküvőjét, amelyen a család apraja-nagyja részt vett. Anka ragyogóan szép menyasszony volt.

Szandi nővére háromgyermekes édesanya. Második férjét egy lánnyal ajándékozta meg, Zolna már tinédzser, 15 éves. Első házasságából két gyermeke született: fia, Viktor 2002-ben, idősebbik lánya, Anna Kata - akit a család csak Ankának becéz - 1999-ben jött a világra.

Pintácsi Viki lányának esküvője

Azt mondják, a gyerekeken lehet legjobban látni az idő múlását, ezzel Szandi is így volt. Szinte el sem hitte, hogy imádott keresztlányából férjes asszony lett. Érzelmes sorokkal tette közzé az Anka lagziján készült családi fotókat az Instagramon.

Az ifjú pár oldalán Szandi és Bogdán Csaba mellett két fiuk, Domonkos és Csaba mosolygott. Lányuk, Blanka pedig Face-Time-on keresztül követte végig az eseményt.
Az ifjú pár oldalán Szandi és Bogdán Csaba mellett két fiuk, Domonkos és Csaba mosolygott. Lányuk, Blanka pedig Face-Time-on keresztül követte végig az eseményt.
Fotó: Instagram/Szandi

"Mintha most lett volna, hogy a tesómnak meg nekem sorra születtek a gyermekeink. Évről-évre egyre többen lettünk, és gyerekzsivajtól lett hangos minden nap. És lám! Elérkezett a pillanat, az én gyönyörűséges keresztlányom, Anka férjhez ment!" - olvasható a bejegyzésben.

A menyegzőn az énekesnő férjével és két fiával volt jelen, de a nagy napról természetesen lányuk sem hiányozhatott. Az ő részvételét azonban egy kicsivel bonyolultabban lehetett megoldani. A 2021 júniusa óta San Franciscóban dolgozó Blanka Face-Time-on keresztül csatlakozott a vendégekhez, így édesanyja telefonjának segítségével ő is szerepelhetett a családi képeken.

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Pintácsi Viki nagyobbik lánya.
Ilyen gyönyörű menyasszony volt Pintácsi Viki nagyobbik lánya.
Fotó: Instagram/Szandi

A felvételeken jól látszik, milyen gyönyörű menyasszony volt Anka. Klasszikus, hófehér ruhában mondta ki a boldogító igent, amelyet mély dekoltázsa és csipkemintája tett igazán különlegessé.

Dér Heni esküvői ruhája

Dér Heni és Bakos Gergő két év ismeretség után, még kisfiuk megszületése előtt, 2021 januárjában összeházasodtak. A világjárvány miatt azonban csak a polgári esküvőt tartották meg tíz fő részvételével, az énekesnő szülei sem voltak jelen, online követték a ceremóniát. A sztárpár 2022-ben titokban templomban is megesküdött, amivel együtt megtartották 2021 májusában született gyermekük keresztelőjét is. 

Ezt is szeretjük