Más házasságot tönkretett volna! A magyar színészpárét erősítette
Verebes Linda és Pindroch Csaba féltve őrzött magánéletükről beszéltek a Mokkában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Verebes Linda és Pindroch Csaba ritkán nyilatkoznak a magánéletükről, ám első közös produkciójuk kapcsán kivételt tettek a TV2 Mokka című műsorával.

A színészházaspár Mr. és Mrs. címet viselő színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író, Peter Quilter komédiája, amelyet szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínház Tivoli színpadán.

Válófélben voltak

Nem ritka, hogy a közös produkción dolgozó filmes vagy színházi művészek házasságát, kapcsolatát tönkreteszi az együtt végzett munka, ám a két fiatal magyar színész esetében épp az ellenkezője történt.

Mr. és Mrs. öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert mutatnak be, körüljárva a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit.

- Van, hogy én játszom Linda testvérét, máskor egy válófélben lévő házaspár vagyunk, akik ordenáré módon viselkednek egymással. Érdekes, hogyan viszonyulnánk egymáshoz, ha nem ide születtünk volna, vagy más jellegű lenne a kapcsolatunk. Örülök, hogy mindezt át tudtuk élni, mert kifejezetten jót tett a kapcsolatuknak is - mesélte a 39 éves színész.

Elkerülhetetlen volt a találkozás

Verebes Linda biztos benne, ha más körülmények között találkoztak volna Csabával, végül akkor is egy pár lettek volna.

- Hiszek abban, ha nem is minden eleve elrendeltetett, vannak olyan találkozási pontok, amik kikerülhetetlenek. Azt gondolom, ha akkor sikerült meghódítania, akkor, ha 12 év után amnézitát kapnék, ismét sikerülne neki elnyernie a szívemet, mert olyan sok mindent tud rólam, tudja, mivel lehet nekem imponálni. Én hiszek abban, hogy a találkozásunk elkerülhetetlen volt - vette át a szót a 31 éves színésznő.

Pedig azt is elárulta, ha az érzelmek fellobbanása előtt egy órával bárki azt mondta volna, ők egy pár lesznek, rázta volna a fejét. Mára pedig házasok, és egy hároméves kislány boldog szülei.

Magánéletüket féltve óvják, annak idején még maga Linda édesapja, Verebes István is csak másodkézből tudta meg, hamarosan nagypapa lesz. Mira végül 2008 karácsonya előtt pár nappal jött világra.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük