Tudtad? A bombázó Pikali Gerda már 2 kisfiú mamája
Pikali Gerda nevét szinte nap mint nap halljuk a tévében szinkronhangként, de nem sokan ismernék fel az utcán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki kedveli a sorozatokat, az bizonyára találkozott már Pikali Gerda nevével, hiszen a színésznő több ismert széria karakterének adta már incselkedően nőies hangját. Elég csak a TV2 műsorán jelenleg is futó NCIS - Tengerészeti helyszínelőket említeni, ahol a Cote de Pablo által alakított Zivát szinkronizálja.

De nem csak a tévében hallható - a dögös Halle Berryt az utóbbi időben szintén a bájos sztár magyarította. Ám Pikali Gerda tehetsége egyáltalán nem merül ki pusztán a szinkronizálásban, színésznőként és családanyaként ugyanúgy megállja a helyét.

Teljes az élete

Merthogy az1978-as születésű, Jászai-díjra is jelölt szépség bizony már két kisfiú büszke mamája!

Az eredetileg Hódmezővásárhelyről származó színésznő, akit tavaly a Papírkutyák című vígjátékban is láthattak a nézők, állítása szerint harmincéves korára jutott el oda, hogy jól érzi magát a bőrében - és ez látszik is rajta.

Ritka ilyen fiatalon ennyire kiegyensúlyozott, mégis sugárzóan nőies sztárt látni, aki egyáltalán nem küzd azért, hogy a férfiak meglássák benne a csábító démont.

Annak idején - kis gondolkodás után - még a Playboy felkérését is elutasította, mondván, talán mégsem ez az ő útja.

Persze azért a boldogságot még a sztárvilágban sem adják csak úgy - ahogy a Delmagyar.hu-nak adott interjújában elmesélte, keményen küzd azért, hogy összhangba tudja hozni a magánéletét és a hivatását. Szerencsére azonban mellette áll férje, aki mindenben támogatja.

Anya, feleség és színésznő

Az egykori Big Brother nézői talán emlékeznek még a második évadban felbukkant Csongrádi Gézára, azaz Gézura - nos, annak idején vele esett szerelembe a színésznő.

- Az élet hozta úgy, hogy nekünk találkoznunk kellett. Pár hete odaköltöztem Gerda lakásába, ahol kipróbálhatjuk az együttélés örömeit és nehézségeit. Az én lakásom üresen áll, meghagyom menekülési útvonalnak - mesélte akkoriban a fülig szerelmes BB-fiú a Blikknek.

Hogy az a bizonyos üres lakás megvan-e még, arról nem szól a fáma, mindenesetre eddig nem volt rá szükség, hiszen azóta össze is házasodtak, porontyaik pedig már óvodások.

Pikali Gerda jelenleg több darabban is látható, egyebek közt a Madách Színházban a Sors bolondjai című előadásban, valamint a Budaörsi Játékszínben, ahol a Szeretem a feleségem egyik főszerepét játssza Szakács Tibor, Magyar Attila és Timkó Eszter mellett.

Képek: Europress; 1pont4 fotó

Ezt is szeretjük