Teljesen összetört! A magyar énekesnőt megviselte a szakítás
Külföldre menekült
Péter Szabó Szilvia három éve egy szakítás miatt költözött külföldre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nox együttes három éve oszlott fel, miután Péter Szabó Szilvia szerelmi bánatában elköltözött a világ másik végére, Ausztráliába.

Az énekesnő most már szerencsére sokkal jobban van, jelenleg Londonban él - itt fogadta az RTL Klub Fókusz című műsorának stábját is.

Messzire menekült

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a rajongók nagy örömére Péter Szabó Szilvia bejelentette visszatérését. Ám arról, hogy miért költözött olyan hirtelen három éve Ausztráliába, csak most, ennyi idő után derült fény. Az énekesnő akkor szakított kedvesével, Rácz Lászlóval, a Nox egykori menedzserével.

- Ő kezdeményezte a szakítást, elmondta az érveit, hogy miért jutott erre a döntésre. Megpróbáltam elfogadni, valahol értettem, valahol nem. Fellépésekkor azonban azt éreztem a színpadról lejőve, hogy rettentően fáj - vallotta őszintén a 30 éves énekesnő a Fókusznak.

Akkor úgy érezte, nincs más választása, változásra van szüksége, és mindenképpen el kell mennie az országból.

Már jobban van

- Vissza akartam kapni az érzést, hogy újra tudjak adni, és hátha kicsit össze tudom forrasztani a szívem. Úgy éreztem, ha olyan messzire futok, akkor talán nem jön velem a fájdalom. De nem így történt. Igazából még én sem tudtam, hogy mi vár rám kint, és mikor jövök vissza. Ausztrália volt a legtávolabb, ott legalább nem rohantak meg az emlékek - magyarázta.

Az énekesnő sebe szépen-lassan gyógyult, amelyhez az is hozzájárult, hogy Ausztráliában számos dolgot kipróbálhatott, tökéletesíthette a nyelvtudását, és rengeteg barátot is szerzett magának. Másfél éve átköltözött a brit fővárosba, ahol máig otthonosan érzi magát a lakásában.

- Londonban az a jó, hogy van történelme a városnak, és kicsit olyan érzésem van, mint otthon. Másfél óra repülővel, majdnem olyan, mintha csak leugranék Nyíregyházára. Már csak egy társ és egy család kell ahhoz, hogy ne sírjak többé. De nevetni már szerencsére tudok - zárta mosolyogva.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük