Egyre bevállalósabb! Peller Mariann nem szégyelli nőies formáit
A mindig visszafogott Peller Mariann dögös ruhákban látható A Nagy Duett színpadán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 legújabb saját gyártású produkciója, az áprilisban útjára indult A Nagy Duett színpadán bizony nincs hiány erotikával fűtött, szexi produkcióban.

Bár ha a legmerészebb öltözéket díjaznák, a nyertes egyértelműen az április 29-ei adásban kieső Tóth Gabi lenne, úgy tűnik, a többi versenyző is kedvet kapott a dögös megjelenéshez.

Egyre dögösebb

Köztük a 27 éves műsorvezető, Peller Mariann is egyre bevállalósabb: az utóbbi néhány adásban egészen merész, nőies idomait hangsúlyozó szettekben lépett színpadra.

Bár a formás szőke tévést korábban inkább a szolid megjelenés jellemezte, A Nagy Duett színpadán adásról adásra egyenesen kivirágzik.

Minden bizonnyal partnere, a minden alkalommal a színpadra energiabombaként berobbanó Bereczki Zoltán is inspirálóan hat rá, hiszen az Operettszínház népszerű énekese se megy a szomszédba egy kis vadócságért.

Sikeres páros

A duó már fél tucat produkción van túl, és eddig sikerrel vették az akadályt - a zsűritagok és a nézők megóvták őket a kieséstől.

Peller Mariann számára egyébként nem teljesen idegen a zene világa, hiszen családi rendezvényeken már korábban is mikrofont ragadott. 

A zenei vénát volt kitől örökölnie, hiszen édesanyja énekesnő, nővére, Peller Anna pedig az Operettszínház elismert művésze.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük