Felismered Peller Károlyt új külsejével? A színész nagyon sokat fogyott
Peller Károly külseje nagyon megváltozott, ami több elhatározásának az eredménye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Károly sokak által irigyelt, dús haja egy évvel ezelőtt egy stresszes időszakban egyik napról a másikra csomókban hullott ki. Többféle terméket és kezelést kipróbált, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. 

Nem tartja magát hiúnak, és fél a műtéti beavatkozásoktól, de végül színészi hivatása miatt rászánta magát a hajbeültetésre. Az első kezelést tavaly tavasszal kapta meg, a másodikat nemrégiben. 

Peller Károly sokat fogyott

- Akkor 1650 draftot ültettek át, most pedig 800-at. Ezek megmaradnak - mesélte ma reggel a Mokkában.  

A Mokka egyik 2020 augusztusi adásában, és ma reggel.
A Mokka egyik 2020 augusztusi adásában, és ma reggel.
Fotó: TV2/Mokka

- Amikor nagyon hullott a hajam, azt mondtam mindenkinek, hogy letolom kopaszra. Minden rendező barátom meg a színházvezetők azt mondták, hogy inkább ne. A tar fej nyilván behatárol egy szerepkört. Pont evvel egy időben jött szembe a hajbeültetés lehetősége, így inkább ezt választottam.

A cikk az ajánló után folytatódik

A TV2 reggeli műsorának házigazdái nemcsak a színész rövidre nyírt haján csodálkoztak, hanem azon is, hogy sokat fogyott. A pluszkilók leadása Peller Károly életmódváltásának köszönhető. 

- Jól érzem magam, de ez kövérebben is így volt, ez szerintem nem súly, hanem elhatározás kérdése. Most egyszerűen volt rá időm, a barátaim is belekezdtek, így volt kikkel csinálnom. 

peller-karoly
Fotó: TV2/Mokka

- Nem a hiúság vezérelt, inkább a félelem például attól, hogy nagyon megterhelem a térdeimet. Szerepkörileg sem zavart már. Sajnos mozogni nincs időm, mert nagyon sok a meló, inkább az étkezéseken változtattam: nem eszek szénhidrátot, tejtermékeket, de ez egyáltalán nem nagy lemondás, mert nem éhezem. Rengeteg saláta van a diétás ételeimben, amit amúgy is szeretek. 

Emilio és felesége együtt fogynak

Miután Tinára már az XL-es ruhák sem mentek rá, fél évvel ezelőtt úgy döntöttek, együtt kezdenek el diétázni. Mostanra az énekes a kezdeti súlyához képest 80, Bangó Margit unokája 25 kilót fogyott, vagyis együtt 105 kiló mínusznál járnak. Képes összeállításunkban megnézheted, a fogyással milyen látványos változást értek el. 

Ezt is szeretjük