90 kiló is volt – Az RTL Klub csinos műsorvezetője nagyon sokat fogyott
Peller Anna a húszas évei közepén még súlyfelesleggel küzdött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub Reggeli című műsorvezetőjét elnézve kevesen gondolnák, hogy volt idő, amikor Peller Anna pluszkilókkal küzdött. A gyönyörű színésznő-műsorvezető többször is beszélt már arról, hogy túlsúlyos iskolás volt. A Színművészetin szó szerint kiröhögték, mert 100 kilós, kövér lányként Júlia szerepéből adott elő részletet.

Húgával, Peller Mariannal ma is a hízékony nők táborát erősítik, ha nem figyelnek oda arra, miből mennyit esznek, és mennyit mozognak, hamar felszalad rájuk pár kiló. Peller Anna ma már elégedett a külsejével, és nem rejtegeti múltbéli fotóit sem.  A férje, Lukács Miki 90 kilósan is imádta, és most is odáig van a feleségért.  A fotó, amit a 38 éves szépség a Facebook-oldalukra posztolt, 13 évvel ezelőtt készült.

Nem a súlya számít, hanem a tehetsége, szépsége, és az, hogy így is szerettétek egymást – írta egy kommentelő, akivel a többi hozzászóló is egyetértett. Sem titkolni, sem szégyellni nem kell a régi fotót, inkább büszke lehet rá, hogy kitartással és akaraterővel lefogyott.

Peller Anna és Lukács Miki Valentin-nap posztolt fotóján egyébként már nyoma sincs a plusz kilóknak.

Ezt is szeretjük