Pataky Attila 23 évvel fiatalabb felesége ilyen szép nő: sosem tudná megcsalni Orsit
Pataky Attila és Orsi 13 éve élnek a legnagyobb összhangban. A zenész rengeteget változott Orsi mellett.

pataky-attila-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attila és felesége 13 éve hűséges társak az élet minden területén. Az EDDA frontembere szerint Orsi mentőangyalként érkezett az életébe, a sors akarta úgy, hogy találkozzanak.

Rengeteget változott nála 23 évvel fiatalabb kedvese oldalán, és bár sosem tartotta magát hűséges típusnak, Orsit képtelen lenne megcsalni.

Pataky Attila a hűségről

- Az a fajta pasi, amilyen én vagyok, általában nem tud hűséges lenni egy életen át, Orsihoz mégis ezerszázalékosan az vagyok, pedig most is számtalan lehetőségem lenne a félrelépésre. Régen a szenvedély vitt, ma már tudom, mit veszíthetek. Soha nem áldoznám fel a szerelmünket egy kósza éjszaka miatt - magyarázta az énekes a Story magazinnak.

Korábban előfordult az életében, hogy titkolóznia kellett, sőt, volt, hogy olyan hazugságspirálba keveredett, amelyből nem volt kiút.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szemmel, aggyal ugyan megkívánok más nőket, a szívem, a lelkem, testem azonban Orsié. Nem kell hűségesnek lennem, de jólesik a lelkemnek, mint ahogy az is, hogy vele őszinte lehetek. Utóbbi sem volt rám mindig jellemző.

Pataky Attila a Csináljuk a fesztivált! című műsorban.
Pataky Attila a Csináljuk a fesztivált! című műsorban.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Immár 13 éve élnek a legnagyobb szimbiózisban. Nagyon lassan, óvatos léptekkel mentek bele a kapcsolatba, mindketten épp egy szakítást hevertek ki, amikor egymásra találtak. A mai napig mindennap megküzdenek a házasságuk harmóniájáért.

- Hetvenéves koromban tanultam meg, hogy senki és semmi nem az enyém, csak oly kegyes hozzám a sors, hogy mindig egy újabb nappal megajándékoz, amit a feleségemmel tölthetek.

Ernyey Béla és felesége

Ernyey Béla nem véletlenül áll igazi gentleman hírében, kifogástalan stílusérzékével és arisztokratákra jellemző kifinomultságával kiérdemelte a címet. A romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, Dórát, akivel idén immár 14 éve alkot egy párt.

Cover-fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük