Ki sem néznéd belőle! A magyar tévés meglepő dolgot árult el magáról
Az RTL Klub gyönyörű képernyőse, Pataki Zita boldog és kiegyensúlyozott életet él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub csinos időjárás-jelentője, Pataki Zita idén nyáron szó szerint új vizekre evez: barátai ugyanis benevezték a július 5-7. között Balatonfüreden rendezett Kékszalag vitorlásversenyre.

Zitát, aki tavaly próbálta ki először a vitorlázást, egy volt gimnáziumi osztálytársa beszélte rá a megmérettetésre.

Vágyik a kalandokra

A 38 éves Zita, aki nagyon sok televíziónéző szimpátiáját nyerte el közvetlenségével és mindig mosolygós arcával, a Feminának elárulta, a hétköznapi életben korántsem az az önmegtartóztató típus.

- A barátaim tudják, hogy nem mindig vagyok visszafogott, tehát képes vagyok színjózanon végigmulatni egy egész éjszakát, vagy éppen háromezer méter magasról végrehajtani egy tandemugrást - mondja Zita.

Képernyősként természetesen sokat tesz a külsejéért, hiszen ez elvárás is, ha az ember arra vállalkozik, hogy feltűnjön egy televíziós csatornán. Szó sincs arról azonban, hogy minden idejét a fürdőszobában töltené.

Rendszeresen végez testmozgást, de sosem sanyargatja önmagát. Azért sportol, mert örömét leli benne, az pedig csak egy plusz, hogy így jó kondiban is tartja magát. Szabadidejét legszívesebben ismerősei körében tölti.

- Szívesen megnézek akár egy focimeccset is a barátaimmal, a velük töltött idő számomra mindig tökéletes kikapcsolódás. Mostanában sokat túrázom, a nyáron részt vettem egy háromnapos kalandtúrán, de nagyon szeretek kerékpározni is, legutóbb egyik barátnőmmel a belvárosból Szentendrére mentünk át - meséli az időjós.

Kiegyensúlyozott életet él

Zitára jellemző a kompromisszumkészség, nagyon ritkán szól bele a televíziónál dolgozó stylistok munkájába.

Magánéletében is nyugodt típus, szinte sohasem rohan. Menedzserekre nincs szüksége, ő maga osztja be az idejét. Kedvesével is kiegyensúlyozott életet élnek, és nagyon boldogok együtt.

Zita nagyon szereti a gyerekeket is, idén nyáron már ötszörös nagynéni lesz: Londonban élő öccsééknél hamarosan megszületik a második baba, nővére pedig már három gyermek édesanyja.

A mosolygós időjós a Feminának beszélt a vágyairól is: mint minden nő, így természetesen ő is családot szeretne majd a közeljövőben, de a legfontosabb számára, hogy mindig legyen ideje azokra a dolgokra, amiket szeret, és hogy olyan kiegyensúlyozott és boldog legyen, mint jelenleg.

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük