3 éve tart a szerelem! Ez a jóképű férfi hódította meg Pataki Zita szívét
Pataki Zita időjós nemigen beszél kapcsolatáról, párjával is csak ritkán jelennek meg közösen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub csinos időjósa, Pataki Zita ritkán nyilatkozik magánéletéről és családjáról. Legutóbb is inkább figyelemfelkeltő céllal beszélt édesanyja váratlan rosszullétéről.

Pataki Zita és párja, Ádám

Nagyritkán azonban szerelmi életével kapcsolatban is megnyílik, sőt, ez egyszer még párját is megmutatta, aki mellett egy csalódás után ismét rátalált a boldogság.

Nehéz volt újra párra találnia

Zita korábban elárulta, hogy korábbi kapcsolata után - mely kilenc évig tartott - nehéz volt új párra találnia. Nehéz volt elfelejtenie az előző viszonyt, újra megszoknia a randizást, és ismét nyitottá válni egy új szerelemre.

Mára azonban búcsút mondott a szinglilétnek, hiszen egy jóképű férfi, Ádám személyében ideális társra lelt.

- Egy nő mindig is biztonságra vágyik, érzelmi nyugalomra, és minden kapcsolatnak vannak fázisai. Eleinte még a saját érzéseimmel is ismerkedem, számomra ez nem kiteregethető. Noha 37 éves vagyok, mégsem gondolom úgy, hogy bármiről lemaradtam volna az életben - árulta el Zita korábban egy, a Story magazinnak adott interjújában.

Előnyére változott

Az új kapcsolat, mely immár harmadik évébe lépett, szemmel láthatóan egészen átformálta Zitát. A csinos időjós öltözködésében is bevállalósabb lett, úgy tűnik, harmóniába került önmagával.

A 37 éves tévés haja szőkébb lett, ruhái pedig színben és fazonban is merészebbek. Egész kisugárzásán látszik, hogy az új kapcsolat megfiatalította, szexibbé és nőiesebbé tette.

A csinos időjós egyébként 16 évesen kezdte pályafutását a médiában, akkor még diákújságíróként. Kezdetben egy miskolci tévécsatornánál dolgozott műsorvezetőként, majd a Petőfi Rádió helyi tudósítója lett. Az RTL Klub indulásakor jelentkezett egy riporteri állásra, de mivel azt már betöltötték, időjárás-jelentő lett.

Zitáról kevesen tudják, hogy valójában több szakmája is van, sőt, most épp negyedik diplomája megszerzésén dolgozik. Első diplomáját az ELTE magyar-könyvtár szakán szerezte, de később az Államigazgatási Főiskolán is levizsgázott, majd jogi doktorit szerzett, most pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanul.

Ezt is szeretjük