Egy 10 évvel idősebb tévéssel jött össze a Barátok közt színésznője
Vallomás
Pataki Szilvia a humorista Nacsa Olivérrel alkot egy párt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár csaknem tíz év köztük a körkülönbség, ez az ország új sztárpárját, Pataki Szilviát és Nacsa Olivért nem érdekli.

A Barátok közt színésznője és a népszerű humorista egy hónapja jöttek össze. Elsőként a Reflektor kamerái előtt beszéltek kapcsolatukról.

Egymásba szerettek

Az RTL Klub sorozatának Bárány Enikőjét kolléganője, Nagy Alexa mutatta be egy szórakozóhelyen a 34 éves tévésnek. Vicces, de Pataki Szilvia éppen Alexát akarta összehozni Nacsa Olivérrel, de végül azon kapta magát, hogy ő habarodott bele a vicces férfiba.  Az érzés kölcsönös volt.

Ezt követően napokig csak sms-eztek és egy közösségi oldalon chateltek, majd egy baráti összejövetelen találkoztak ismét. 

- Felcsendült Cserháti Boldogság, gyere haza című száma, amire táncoltunk, és ott el is dőlt a sorsunk - elevenítették fel az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Ezt követően több baráti összejövetelen is részt vettek, majd a május 1-jei hosszú hétvégét már együtt töltötték Bécsben, erről fotót is megosztottak a Facebook-oldalukon - innen értesült szerelmükről a nagy nyilvánosság.

Tíz év korkülönbség

A 25 éves színésznőt Nacsa Olivér humorérzéke, míg a humoristát Pataki Szilvia kislányos bája fogta meg.

- Ennyit még tényleg nem nevettem senkivel. Minden napunk egy csoda. Úgy ébredni fel, mintha a mennyországban lennék, ilyet még nem tapasztaltam - áradozott a sorozatsztár. 

- Be kell valljam, hogy ilyen még az én életemben sem fordult elő eddig, mindig csak hallottam arról, hogy van ilyen. Ez tényleg az a szerelem, amikor az embernek úgy elmegy az esze. Már elnézést, de tényleg ez történt - vette át a szót Nacsa Olivér.

A köztük lévő majdnem tíz év korkülönbség egyiküket sem zavarja, a színésznő úgy érzi, új párja mellett kezd igazán nő lenni.

Mindketten szabad emberként léptek be a párkapcsolatba: bár Pataki Szilvia tavaly még gyűrűs menyasszony volt, azt mondta, jó ideje már csak egymás mellett éltek vőlegényével, és végül belátták, jobb, ha külön utakon folytatják. Nacsa Olivér 2011 szeptemberében nősült meg, Zsuzsával hivatalosan tavaly váltak el. A friss szerelmesek most egy új lakásban kezdték el tervezgetni a közös jövőjüket.

- Még ha érzelmileg már réges-régen túl vagyok a váláson, de valójában én is egy olyan lakásban laktam eddig, ahol még éltem a volt feleségemmel, úgyhogy ez tulajdonképpen egy új élet mindkettőnk számára, és ez nagyon szerencsés így - mondta Nacsa Olivér. 

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Leadkép és Facebok-kép: RTL Klub/Nagy Botond, Klinszky Gábor

Ezt is szeretjük