Leszólta Pataki Zita ruháit a kollégája: szerinte öregesen öltözködik

ÉNB Lali, vagyis Kamarás Norbert a Nyerő Páros hétfői adásában Pataki Zitát és férjét jelölte meg a legrosszabbul öltözött párnak.

pataki-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros idei hatodik részében a villában lakó hírességek és szerelmük a játékok és az együtt eltöltött idő alapján valamilyen szinten kiismerték már a többieket, kialakult róluk valamilyen véleményük. 

Sebestyén Balázs a hétfő esti adás kvízjátékában arra volt kíváncsi, mennyire őszinték a szereplők, illetve a párok mennyire értenek egyet, a játéktáblán ugyanis csak akkor léphettek előre, ha a páros mindkét tagja ugyanazt a választ adta. 

ÉNB Lali leszólta Pataki Zita ruháit 

A „Melyik páros öltözködik a legrosszabbul?” kérdésre Molnár Guszti és felesége, Vivi Pataki Zitát és férjét, Attilát nevezte meg. A színész ezt azzal indokolta, hogy szerinte Zitának csodás ruhái vannak, jól öltözik, ugyanakkor Atinál azt vette észre, hogy a férfi számára nem fontos, nem központi kérdés, mit visel. 

pataki-zita-ferje
Fotó: RTL Magyarország

ÉNB Lali, vagyis Kamarás Norbert és párja, Odett véleménye nem egyezett: az utóbbi L.L. Juniort és Kingát jelölte meg, míg az előbbi Pataki Zitát és Atit. A lány szerint az énekes stílusa áll Norbitól a legtávolabb, míg Ati stílusával és öltözködésével semmi baj. 

- Nem csak Ati, azért Zita se viszi túlzásba, öregesen öltözködik. Olyan semmilyen! Nincsen nagyon stílus benne - szólta le csatornabeli kolléganője ruháit az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. 

enb-lali-kamaras-norbert
Fotó: RTL Magyarország

Az RTL Klub időjárás-jelentője Sebestyén Balázs kérdésére válaszolva tagadta, hogy rosszul estek volna neki Norbi szavai. 

- Nem, mert nekem kialakult ízlésem van elég régóta - vallotta be a 47 éves sztár. 

pataki-zita
Fotó: RTL Magyarország

Kulcsár Edina és férje, Csuti is az időjóst és férjét jelölték meg, ahogy Kárpáti Rebeka is, de az ő véleménye nem egyezett a párjáéval, Fecó ugyanis Kamarás Norbit és Odettet írta a táblájára, mert szerinte Lali értékelhetetlen, ugyanis általában alig van rajta ruha, egy szál sortban flangál a villában. 

Onyutha Judit 15 kilót fogyott

Onyutha Juditot a TV2 időjárás-jelentőjeként ismerte és szerette meg az ország a ’90-es évek végén. 2009-ig volt a csatorna munkatársa. 2015 őszétől ismét időjósként láthatták a nézők az ATV csatornán, ahonnan 2017-ben távozott. Öt évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől, és az utóbbi időben nagyon elengedte magát, nemrég azonban 15 kilótól szabadult meg.

Ezt is szeretjük