Pataki Zita kemény szavakkal búcsúzott az RTL Klub sikerműsorától: kimondta a véleményét

Pataki Zita és férje, Attila lettek a Nyerő Páros harmadik kiesői. Az RTL Klub időjárás-jelentője egy megnyugtató megállapítással távozott.

pataki-zita-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Zita és férje lettek csütörtök este a Nyerő Páros harmadik kiesői. A közös játékban a pároknak egy szobát kellett berendezniük a fiúk memóriájára hagyatkozva, ebben a legrosszabbul Kárpáti Rebeka és párja, Fecó teljesített. 

Ezek alapján ők és a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő időjárás-jelentő és párja, Attila került veszélyzónába. A szimpátiaszavazáson az utóbbiakat egyedül Molnár Gusztiék támogatták, így nekik kellett távozniuk a villából. 

Pataki Zita és férje esett ki a Nyerő Párosból

Szárnyas Attila informatikus, asztalos az egyik legnyugodtabb férfi volt a Nyerő Páros idei játékosai közül, a többiek meg is jegyezték, hogy olyan, mint egy buddha. 

pataki-zita-nyero-paros
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Felesége, Pataki Zita vele ellentétben mindig hangot adott a véleményének, nem hagyott lógva egyetlen konfliktust sem, kimondta, amit gondolt, ez pedig sokszor érzékenyen érintette a műsor többi szereplőjét. Több női versenyző neheztelt rá, miután azt mondta, hogy  a testük olyan, mint egy árucikk, szépek, mert ez a feladatuk.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A Nyerő Párosban kiderült, hogy ÉNB Lali, vagyis Kamarás Norbert és párja, Odett kapcsolatát a lány féltékenysége miatt gyakran tarkítják veszekedések, valamint az is, hogy L.L. Junior és felesége, Kinga is vallott a kapcsolatuk nehézségeiről. Kulcsár Edina és Csuti azzal lepte meg a többieket, hogy kijelentették: azért jöttek a Nyerő Párosba, hogy megmentsék a házasságukat.

pataki-zita-ferje
Fotó: RTL Magyarország

Mindezek tudatában Pataki Zita szomorúan, de saját magának egy fontos és kemény megállapítást kimondva hagyta el a villát. 

- Lehet, hogy ambivalens érzésem is volt, de közben megnyugvás is, hogy, jó, csak csatározzatok,

de a jelenlévőknek gyakorlatilag majdnem mindnek válságban van a házassága! 

Gaál Noémi egykor és ma

Gaál Noémit 1997-ben, a TV2 indulásakor ismerte meg az ország, mint a kereskedelmi csatorna időjósa. 2016-ban közös megegyezéssel távozott, 2017 óta az ATV nézőit tájékoztatja a várható időjárásról. Sokáig vörös hajjal hódított, de már pár éve szőke tincsekkel láthatjuk a tévé képernyőjén. Egyvalami nem változott: ma is ugyanolyan gyönyörű, mint a kilencvenes évek végén a tévés debütálásakor. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük