Ez volt Pataki Zita legkínosabb bakija: az élő adásban kényszerült rá, hogy megtegye
Pataki Zita legkínosabb bakija a Reggeli című műsor egyik élő kitelepülésén esett meg vele.

pataki-zita-cover2.png
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Zita 1997-ben kezdte meteorológusi pályafutását az RTL-nél. Az RTL Sztori 25 évet felölelő sorozatában vicces pillanatokról mesélt.

Egy régi adás során éppen a Reggelit forgatták vidéken, amikor az időjósnak váratlan eseményekre kellett reagálnia.

Pataki Zita bakija

A vicces baki egy disznóvágás alkalmával következett be, amikor Pataki Zita éppen a várható időjárásról beszélt. Elmondása szerint kellemetlen eset volt, azonban nagyon emlékezetes is.

pataki-zitakep
Fotó: RTL

 - Minden pénteken volt élő kitelepülés, a Reggeli műsora kiment valahova. Egyik alkalommal disznóvágáson voltunk, és ott pörzsölték a disznót mellettem. Nekem pedig subában kellett elmondanom az időjárást, miközben feltámadt mellettem egy helyes kis forgószél, és a hamut egyenesen az arcomba csapta élő adásban. Akkor egy pillanatra még el is tűntem, de folytatódott az élő adás, és

belement a pernye a számba, amikor épp elköszöntem, ezért oldalra fordultam, és muszáj volt köpnöm egyet. 

Sajnos még ment az adás, de a nézők csak annyit láthattak, hogy minden belement a számba, aztán oldalra fordultam. Ezek a kitelepülések nagyon élménydúsak voltak - mesélte az RTL-nek.

Alföldi Róbert bakija a Reggeliben

Alföldi Róbert nem bírta tovább, és a Reggeliben egy hír felkonferálása után ott kellett hagynia a stúdiót. Mindez az RTL Klub reggeli műsorának házigazdájaként esett meg vele évekkel ezelőtt: a vicces baki a csatorna az RTL Sztori: 25 év két részben című jubileumi műsorában került elő. 

Cover-fotó: Pataki Zita - Felhőtlen Youtube csatorna

Ezt is szeretjük