Pásztor Erzsi nagy szerelemben élt első férjével: 9 hónap után ezért váltak el mégis
Pásztor Erzsi elárulta, miért váltak el első, majd második férjével is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Erzsi több mint hatvan éve van a színészi pályán, számtalan szerepet eljátszott, de a többségnek a Szomszédok című sorozat zsémbes Janka nénijeként ugrik be. 

Pedig a való életben kedves, vicces, mindenki imádja, a teleregényben alakított figurával ellentétben pedig nem iszik alkoholt, amire nyomós, magánéleti oka van. 

Pásztor Erzsi két férje

Pásztor Erzsi első, nagy szerelmét még főiskolás korában ismerte meg: egyik osztálytársával, Jászai Lászlóval, Jászai Mari unokaöccsével szerettek egymásba. A Színművészetire jártak, amikor összeházasodtak, de kilenc hónap után el is váltak. 

A 29 éves Pásztor Erzsi Mányai Lajos, Major Tamás és hátul Kozák László színművészek társaságában 1965-ben a Magyar Rádióban.
A 29 éves Pásztor Erzsi Mányai Lajos, Major Tamás és hátul Kozák László színművészek társaságában 1965-ben a Magyar Rádióban.
Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

- Nagyon nagy szerelemben voltunk, de ő egy linkóci pali volt, egy igazi bohém. (…) Egyébként szép emlékeket őrzök róla. Bárhol jártunk, ő tolt engem előre, hogy szerepeljek. Kisért zongorán, én pedig énekeltem. Nos, őutána sikerült kifognom a teljes ellentettjét - mesélte a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a Ripost7-nek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Második férje is színész volt, Holl István 2020 júliusában hunyt el. Tőle született egyetlen gyermeke, Henrietta 1966-ban.  

- A második férjem, Holl István legszívesebben bezárt volna engem, hogy főzzek, mossak, takarítsak, amíg ő játszik a színpadon. Ezzel persze megbirkóztam volna, de az alkoholt nem tudtam elfogadni. Mert hát, Janka néni ide vagy oda, Pásztor Erzsi nem iszik, csak hébe-hóba, akkor is szódával hígítja a pezsgőt, még ha ki is nevetik érte. 

pasztor-erzsi
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

21 év házasság után a férfi alkoholproblémái miatt elváltak, ekkor lányuk csupán tízéves volt, és nehezen dolgozta fel, hogy édesapa nélkül kell felnőnie, évekig Pásztor Erzsit hibáztatta ezért. 

- Nagy szerelmi házasságnak indult a kapcsolatunk a férjemmel, csak hát az alkohol közbelépett. Én minden megtettem, amit lehetett, de amikor már nem tehettem többet, kiléptem a házasságból, hogy mentsem, ami menthető, a gyerekemet - mondta pár éve az RTL Klub reggeli műsorában.

Amikor felnőtt, Henriette Olaszországba költözött, ott ment férjhez, neki is született egy lánya, és akkor rendeződött édesanyjával a kapcsolata, amikor ő maga is elvált asszony lett. 

A Szomszédok fontos női mellékszereplői egykor és ma

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította a Szomszédokban, aki miatt veszélybe került Mégenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Ezt is szeretjük