Pásztor Anna legintimebb hálószobatitkairól mesél: kendőzetlenül beszél a szexről
Az Amit tudni akarsz című műsorban Pásztor Annán kívül más sztárok is vallanak intim titkaikról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Intim titkaikról vallanak a sztárok, így Pásztor Anna is az RTL+-on. Az Amit tudni akarsz, egy szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentumsorozat, amely bonyolult vagy éppen tabunak számító kérdésekre keresi a választ közérthető módon.

A kifejezetten az RTL+-ra gyártott sorozatot és emellett további exkluzív tartalmakat reklámok nélkül, ráadásul egy hónapig ingyen érhetik el a felhasználók.

Pásztor Anna hálószobatitkai

Az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetéses csomagjában elérhető tematikus sorozat minden évadban más témát, azon belül minden epizódban más és más kérdést jár körül, és igyekszik magyarázattal szolgálni a legalapvetőbb, de olykor teljesen speciális felvetésekre is. A sorozatban szakértők, civilek és hírességek szólalnak meg, és mesélik el saját élményeiket, tapasztalataikat, gondolataikat az adott témáról.

pasztor-anna
Fotó: RTL Magyarország

A műsor felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről. Az első évadban, amelynek narrátora Pikali Gerda színésznő, többek között Pásztor Anna énekesnő, Járai Máté színész-műsorvezető és Kelemen Anna is beavatja a nézőket legintimebb titkaiba. Rajtuk kívül szakértők és civilek is megosztják gondolataikat a szexualitás legforróbb vagy éppen leginkább tabunak számító kérdéseiről. 

jarai-mate
Fotó: RTL Magyarország

A műsor igyekszik megfejteni a női orgazmus titkát, lerántja a leplet a pornót körülvevő legendákról, és bebocsátást enged a legszélsőségesebb szexuális fantáziákba. Ebből a sorozatból megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni akartál a szexről - de nem merted megkérdezni.

Az Amit tudni akarsz első két, az önkielégítésről és az orgazmusról szóló epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatás felületén az előfizetéssel rendelkező felhasználók számára.

Pásztor Anna otthona

Pásztor Anna vidékre költözött. Két gyermekével maguk mögött hagyták Budapest nyüzsgő forgatagát, és meg sem álltak a Pilisig: otthonuk maga a béke szigete. Az énekesnő életében 25 alkalommal költözött. Budapesten született, de a gyerekkorát vidéken töltötte, gyermekeinek is azt az életérzést szerette volna átadni, amelyben ő cseperedett fel.

Ezt is szeretjük