Pásztor Anna 40 évesen tudta meg, ki valójában a vér szerinti apja: mégsem a híres író
Pásztor Anna felnőttfejjel szembesült az igazsággal, hogy ki a vér szerinti apja.

pasztor-anna-coverkepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna felnőttként bizonyosodott meg róla, hogy édesapja mégsem a Kossuth-díjas író és filmrendező, Bereményi Géza.

A Blikk szúrta ki, hogy az énekesnő a Sorok között Lutter Imrével című műsorban beszélt a témáról, amely sokáig igen érzékenyen érintette.

Pásztor Anna édesapja

Pásztor Anna még csak tinédzser volt, amikor édesanyja elkezdte pedzegetni, hogy nem az a vér szerinti apja, akit odáig annak hitt. A nevelőapjától kapta a családnevét, viszont Bereményi Gézát hitte a biológiai apjának. Végül rá kellett döbbennie, hogy egy harmadik férfi a vér szerinti apja.

pasztor-anna-kep
Fotó: Profimedia

Amikor a nagyobbik gyermekét hordta a szíve alatt, ráébredt, hogy ki kell derítenie az igazságot, amelyben egy DNS-teszt volt a segítségére.

- Amikor megcsináltattam ezt a DNS-tesztet, kiderült, hogy nem Bereményi, hanem 99,9 százalékban Cseppentő Attila. (...) Ott három tesóm van, lovaskaszkadőrök Ópusztaszeren, velük csináltuk a Hello, Ugar fesztivált.

A híres íróval ennek ellenére még mindig nagyon jó a kapcsolata, vér szerinti apja családjával pedig szintén rendszeresen találkozik. 

Egyik sem lett jobban az apám, és egyik sem lett kevésbé az apám.

Sztankay István lánya, Orsolya

A 2014-ben elhunyt Jászai- és Kossuth-díjas Sztankay István lányát, Sztankay Orsolyát kezdetben a jogi pálya vonzotta, két és fél év alatt azonban rájött, hogy a színház az ő egyetlen útja.

Cover-kép:TV2/Mokka

Ezt is szeretjük