Papp Szabi kulisszatitkokat árult el a Sztárban Sztárról: a 9. évadban is zsűritag

Papp Szabi ötödszörre ül a Sztárban Sztár zsűrijében: szerinte ettől lesz tökéletes és feledhetetlen egy produkció.

papp-szabi-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Szabi 2023-ban ötödjére foglal helyet a Sztárban Sztár zsűriszékében, amely hatalmas megtiszteltetés számára.

Az ítész a műsor sajtóeseményén beszélt a Feminának arról is, hogy szerinte mitől válik izgalmassá és emlékezetessé egy produkció.

Papp Szabi a Sztárban Sztárról

A Supernem zenekar énekese szerint az idei évad igazi mesterpéldája lesz annak, hogyan lehet megismételhetetlent alkotni a tehetséges és sokszínű előadóknak köszönhetően. 

papp-szabi-kepe
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Szerintem úgy tud megújulni ez a műsor, hogy minden egyes évadban arra törekszik mindenki, hogy egyre jobb élmény legyen. Nagyon fontosnak tartom a színvonal miatt, hogy mindig érdekes embereket hívjunk meg. Az idei évad erre egy mesterpélda lesz, amit már most előre érzek zsigerből. Nyilván attól is függ mindez, hogy kik vállalják el. Én például biztosan nem merném, mert meg sem tudnék mozdulni a színpadon, pedig ezzel foglalkozom már gyermekkorom óta. 

- Milyen zsűritagnak tartod magad, és mire figyelsz az énekesek produkcióinál?

- Én soha nem egy szabálykönyv szerint pontozok. Van olyan, hogy szándékosan vakon ülök be, így meg tudom tartani a spontaneitását. Azért előtte nem árt felkészülni az adott előadó dalából, hogy mit tudok majd mondani és párosítani az előadóval. A pillanat heve alakítja mindig a döntésemet. 

- A tavalyi évadból tudnál említeni egy ikonikus pillanatot, ami belopta magát a szívedbe?

- Számomra az volt talán a legkiemelkedőbb, amikor Stohl Andris énekelt egy ikonikus dalt, és nem adtunk neki elég pontot. Alapból nagyon félt ettől, és rögtön megkapta ezt a feladatot, amit sikeresen meg is oldott, mert profi ebben. Ez igazán emlékezetes momentum volt, mert láttam rajta, hogy a végére már el is kezdte élvezni, bármilyen nagy is volt a kihívás. Ez a Sztárban Sztár egyik legnagyobb szépsége!

- Mitől lesz számodra kiemelkedő és felejthetetlen egy előadás?

- Akkor, ha a produkció képes az elejétől a végéig fenntartani a figyelmet. Amikor valaki színpadra lép, nem feltétlenül kell szerintem professzionálisan művelnie az adott feladatot, sokkal inkább a közönséggel kell éreztetnie, hogy húzza, amit csinál. Ez rögtön meglátszik az illetőn, megtelik vele a levegő, betölti a teret és a színpadot egyaránt. Még ha nincs is olyan jól előadva a dal, akkor is sokat számít ez a szempont. 

A Megasztár zsűrije akkor és most

Pierrot az első három évadban kapott helyet az ítészek között, valamint a show zenei producere is volt egyben. A Marosi Z. Tamás néven született előadó karrierje a ’80-as évek közepén indult be, amikor még gimnazistaként felvette művésznevét, és az általa kitalált szomorúbohóc-imidzset. 52 éves korára hátat fordított a rivaldafénynek, hogy gyermekkori szenvedélyének, a társasjáték-készítésnek éljen.

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük