A színésznő, aki cukrász lett: a Barátok közt szereplője távozik a sorozatból
Az Epres Adélt megformáló Papp Barbara másfél év után száll ki a Barátok köztből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Barbara 2019 márciusában bukkant fel a Barátok köztben. A vidékről Budapestre költözött Epres Adél szerepét kapta meg, aki Novák Laci unokahúga, Irén lánya.

2019-ben a Kaposvári Egyetem színész szakán diplomázott Eperjes Károly osztályában, majd a békéscsabai Jókai Színház társulatának tagja lett. Az RTL Klub sorozata kihívás volt számára, mert míg a színházban hat héten át is próbálnak, a forgatások során gyorsan készülnek a jelenetek, és azt is meg kellett szoknia, hogy nincs szüksége nagy gesztusokra, a kamera nagyon közelről, minden érzelmet mutat az arcán. 

Papp Barbara otthagyta a Barátok köztöt

Gyerekkora óta szeretett volna bekerülni a Barátok köztbe. Először 16 évesen jelentkezett castingra, de akkor nem választották ki. Több mint tíz évet kellett várnia, mire a stáb tagja lehetett, másfél év után mégis úgy döntött, távozik a Barátok köztből. 

papp-barbara-pesak-adam
Fotó: Facebook/Barátok közt

A történet szerint filmbeli szerelmével, Gergővel a kedd este adásba került esküvőjük után elbúcsúznak a Mátyás király tér lakóitól, és Kambodzsába költöznek. Pesák Ádám szintén maga döntött úgy, hogy kiszáll a sikerszériából. 

- Szerettem csinálni, új volt nekem a mindennapos szövegtanulás és forgatás, ez nem olyan, mint egy színházi színdarab. A memóriámat igencsak felfejlesztette. Szép volt ez a másfél év, de én is úgy döntöttem, hogy más vizeken szeretnék tovább evezni - mondta a harmincéves színésznő a Reggeliben

A cikk az ajánló után folytatódik

A színészetet nem adja fel, de cukrászként is szeretne tevékenykedni, ami hobbinak indult, aztán papírt is szerzett róla. 

- Mialatt forgattunk, elvégeztem egy cukrászképzést. A nagy álmom, hogy egy önálló kis desszertműhelyt hozzak létre, ahol magam ténykednék az alapanyagokkal. Emellett nagyon szeretném tovább folytatni a színészetet is, hiszen a filmezés közel áll hozzám, a kettőt szeretném valahogy ügyesen egyensúlyban tartani. 

papp-barbara-baratok-kozt
Fotó: Facebook/Barátok közt

A sütés és főzés szeretetét édesanyjától hozta, és már az egyetem alatt is szeretett a konyhában kikapcsolódni. Tiramisukészítő versenyt is nyert, a kollégáit pedig gyakran meglepte tortával, süteménnyel, majd elhatározta, szeretne képzett cukrász lenni. A nyáron erről a gyakorlati feladatok, majd az írásbeli és szóbeli vizsga után papírt is szerzett.  

- Amikor szóba került, hogy valakinek szüksége van egy tortára, szinte azonnal felajánlottam, hogy megcsinálom. Így legalább tudtam gyakorolni. Volt is mit, hiszen meg kell ismerni az alapanyagokat, és hogy melyik hozzávaló hogyan működik. A zselatinnal például még mindig vannak problémáim - mesélte a Blikknek júliusban a jeles bizonyítvány megszerzése után. 

Varga Izabella lányai

A Barátok közt Nórája büszke lányaira, a 13 éves Sárára és a 18 esztendős Annára, akik jó tanulók, szépek és tehetségesek is. Anya és idősebbik lánya között külsőre nagy a hasonlóság. 

Ezt is szeretjük