Pápai Joci ezt a fotót posztolta, miután nem jutott be az Eurovízió döntőjébe

Pápai Joci másodszor jutott ki az Eurovízióra, de most nem lett döntős.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy már az Eurovíziós Dalfesztivál kedd esti elődöntőjét bemutató cikkünkben megírtuk, Pápai Joci nem jutott be a dalfesztivál szombat esti döntőjébe. A tegnap bemutatkozott 17 országból a szakmai zsűri pontjai és a közönségszavazatok kombinációja alapján nem került be a tíz továbbjutó közé. 

Pedig sokan ara tippeltek, hogy a mezőnyből zeneileg kiemelkedő, Az én apám című dalával biztos döntős, pláne, hogy a magyar énekes rutinos versenyző, hisz 2017-ben az Origo című dalával a nyolcadik helyen végzett Kijevben. Utoljára 2009-ben fordult elő, hogy az Eurovízió döntőjében nem szurkolhattunk magyar résztvevőnek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm Magyarország!❤❤

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

A döntés a helyszínről tudósító két műsorvezetőt, Rátonyi Krisztát és Fehérvári Gábor Alfrédot - Freddie-t - is nagyon meglepte, amikor tegnap este elhangzott a tizedik továbbjutó ország neve, és az nem Magyarország volt, szóhoz sem jutottak a döbbenettől. Mivel a továbbjutókat nem a pontszámok alapján sorolták fel, az utolsó pillanatig bíztak Pápai Joci továbbjutásában. 

A nézők az eredményhirdetés után máris elkezdtek hangot adni felháborodásuknak: az Eurovízió szakmai zsűrijét és A Dal című műsor zsűritagjait is szapulták. (Erről bővebben reggeli cikkünkben olvashatsz.) Pápai Joci ugyanakkor nem dühös, az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője után egy vidám csoportfotót posztolt, és mindenkinek megköszönte a munkáját. 

Pápai Joci ma délben a Facebook-oldalára egy szöveges üzenetet is posztolt. Azt írta, jól van, az Eurovízió színpadán a legjobb formáját nyújtotta, köszöni, hogy ennyien támogatták. 

A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál legszexibb énekesei

A Good Evening Europe oldal szerint a Magyarországot képviselő Pápai Joci a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál legszexibb énekese. Képes összeállításunkban megnézheted a top 10-es lista tagjait. 

Ezt is szeretjük