Pap Vera elhagyta a férjét? Nyíltan mesélt magánéletéről a színésznő
Pap Verát munkája Pesthez köti, férje ingázik a főváros és Szigliget között.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten Pap Vera színművésznő volt a Reggeli vendége, aki nagyon ritkán jelenik meg hasonló beszélgetős műsorokban, most azonban kivételt tett, és örömmel mesélt mindennapjairól Keleti Andreának és Szujó Zoltánnak.

A színésznő és férje
Pap Vera a Reggeliben

A színművésznő elmondta, hogy egy közelgő bemutató miatt a fővárosban van huzamosabb ideje, de az otthona és családja Szigligeten van.

Kivonult a fővárosból

Pap Vera nyáron sem pihent, hiszen javában zajlott a Csongor és Tünde című Vörösmarty-darab próbája a Vígszínházban. Az őszi bemutató miatt a színésznő hónapokat töltött távol otthonától.

Az 55 éves művésznő - akit olyan filmekből szeretett meg az ország, mint A névtelen vár, a Roncsfilm vagy a Csapd le csacsi! - évekkel ezelőtt kivonult a fővárosból, férje miatt Szigligetre költözött. Bár Budapesten született, és a munkája is ideköti, úgy döntött, vidéken rendezi be új otthonát.

- Ez elég nagy váltás volt, valóban! Férjhez mentem Szigligetre, így esett, hogy vidéki lány lettem. Nem is volt nagy áldozat a férjemért vidékre költözni. Egész egyszerűen, ahogy az ember öregszik, megunja Budapestet és a nyüzsgést, és vágyik egy kis nyugalomra. Most már vidéken van az a fajta élet, ami a koromhoz jobban passzol - viccelődött a színésznő.

Férje ingázik helyette

Az évek alatt megszerette a balatoni életet és környéket, a helyiek is befogadták, de érdekes módon ők nem színésznőként tekintenek rá. A műsorvezetőkben természetesen felmerült a kérdés, hogy amíg Pap Verát a színház Pesthez köti, és itt él, mihez kezd a férje szigligeti otthonukban egyedül?

- Nincs hónapokig egyedül! Ő ügyvéd, Veszprémben van az irodája, naponta bejár Szigligetről. Amikor én sokat dolgozom, és a munka ideköt, akkor ő jön Pestre, vagyis ő ingázik inkább - magyarázta a színésznő.

Szigliget egyébként a Balaton gyöngyszeme, nyugodt, csendes környék. Ha Pap Vera nyüzsgésre vágyik, átruccan Badacsonyba vagy Keszthelyre, de ez ritkán hiányzik neki, mert megszerette a nyugodt települést.

 

- Nagyon helyes emberek, egész egyszerűen nem foglalkoznak azzal, hogy én egy ismert színésznő vagyok, vagy sem. Olyan természetességgel viseltetnek irántam, hogy ez nem téma. Én ott nem a Pap Vera színművésznő vagyok, hanem a Simon Sándor felesége - mondta nevetve a színésznő.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük