Pap Ritának párja volt, amikor Bodnár Attila beleszeretett: 40 éve így indult a kapcsolatuk
Pap Ritának még foglalt volt a szíve, amikor megismerkedett Bodnár Attilával, ráadásul ő volt az énekes főnöke.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pap Rita és Bodnár Attila megismerkedése közel negyven évvel ezelőttre datálható. Hazánk egyik leghíresebb zenész házaspárjának szerelme munkakapcsolatként indult. 

Bodnár Attilát a Modern Hungaria sztárjaként vették fel egy neves, budapesti szórakozóhelyre, hogy estéről estére szórakoztassa a közönséget. A show háziasszonya nem volt más, mint későbbi felesége, aki így a főnökasszonya is lett egyben.

Pap Rita és Bodnár Attila megismerkedése

Az énekes nem akarta keverni a munkát a magánélettel, de nem ez volt az egyedüli oka, amiért nem lobbant egyből lángra Pap Ritáért: a szőke hírességnek akkor foglalt volt a szíve, így megközelíthetetlennek tűnt.

pap-rita-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Pár évvel azelőtt halt meg egy nagy szerelmem és barátom, aki meghatározó volt az életemben. Utána jött egy kapcsolatom, ő tengerész volt. Fél évet kint volt, pár hónapot itthon volt - mesélte a Tények Pluszban Pap Rita.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor szerelmük szárba szökkent, a férfi pont külföldön tartózkodott. Mindketten élénken emlékeznek arra a napra, amikor rájöttek, többet éreznek a másik iránt. Egy stábvideózás közepette ők a film helyett inkább egymásra figyeltek.

- A Terminátor engem rohadtul nem bírt érdekelni már akkor sem. Emlékszem, ültünk a földön, mindenki a filmet bámulta, mi egészen másról elkezdtünk beszélgetni. Hát, így kezdődött.

pap-rita-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Innentől nem volt megállás. Az énekesnő aznap este már nem saját otthonába, hanem Bodnár Attila lakásába ment haza. Azok után, hogy ráeszméltek, őket egymásnak teremtették, felgyorsultak az események. Összeházasodtak, és elválaszthatatlanok lettek. Házasságukból két gyermekük született, lányuk követte őket a zenei pályán, fiuk pedig építész lett.

Pap Rita és Bodnár Attila lánya

Pap Rita és Bodnár Attila lányának szép énekhangjára az édesapja nagyon korán felfigyelt, azonban Fanni sokáig nem kért a rivaldafényből. Fotózni tanult inkább, és egy osztrák egyetem marketing szakjának hallgatója volt. Végül a tehetsége utat tört magának, elkezdett saját dalokat írni, zongorán és gitáron játszani, valamint énekelni.

Ezt is szeretjük