A te történeted, új módon elmesélve (x)
A Pandora charmjai régóta veled vannak, segítségedre sietnek abban, hogy elmesélhesd a saját történetedet.

2100x1400px HIGH RGB 2021 E Wearability Rotation1 Model 03 RGB
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A charmok rajongói jól tudják, hogy az apró ékszerekkel hogyan mutathatják meg stílusukat és azt, hogy mi hajtja őket a mindennapokban - az új Pandora Moments charmhordozókkal mostantól ráadásul új módokon mutathatod meg a világnak azt, aki vagy.

A Pandora Moments kollekció

A Pandora Moments kollekció lényege, hogy a kedvenc charmjaidat a te saját stílusod és személyes történeted által inspirálva mutasd meg önmagad. Most új csavart hoznak a kiegészítőid tárházába: az új charmhordozók segítségével viselheted kedvenc charmjaidat nap mint nap, hogy új kalandokra kísérjenek el.

840x560px HIGH 2021 E Wearability Rotation2 Model 22 RGB

A sokoldalú kiegészítőkkel kedvenc charmjaidat innentől a fülbevalódon, a kulcstartódon, a táskádon, csuklódon vagy akár az öveden is viselheted. A különleges kiegészítők a stílusodhoz idomulva segítenek abban, hogy az alkalomhoz, öltözékedhez vagy hangulatodhoz igazíthasd a kiegészítőidet.

A Pandora Moments dupla charm karika-fülbevalóval és egy jól megválasztott charmmal egy pillanat alatt ragyogóbbá teheted az esti szettedet, a táskára akasztható charmhordozókkal pedig stílusosan mutathatod meg egyéniségedet, bárhova is vigyen az utad a nap folyamán.

840x560px HIGH 2021 E Wearability Rotation1 Model 06 RGB

A charmhordozó kulcstartókkal nem csak könnyebben találhatod majd meg a kulcsaidat a táskádban, de ránézni is öröm lesz - próbáld ki, mennyire fel tudják dobni a charmjaid egy olyan hétköznapi használati tárgyadat is, mint a lakáskulcs!

A charmhordozókkal igazán kreatív és könnyen variálható módon egészítheted ki az outfited - az övre akasztható charmhordozók például egészen egyedi és kreatív módon dobják fel a szettjeidet - a lehetőségeknek pedig csak a képzeleted szabhat határt!

840x560px HIGH 2021 E Wearability Rotation1 Model 11 RGB

Vidd magaddal a kedvenc charmjaidat új kalandokra a Pandora Moments charmhordozókkal, fedezd fel te is, milyen új módokon mutathatod meg egyéniségedet a világnak!

(Képek forrása: Pandora Ékszer Magyarország Kft.)

Ezt is szeretjük